کد خبر: 3444383
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳
رهبر جنبش حماس:

انتفاضه قدس مرحله جدیدی از قیام فلسطینیان علیه اسرائیل است

شعب خارجی: مشیر المصری تأکید کرد: انتفاضه قدس کامل‌کننده انتفاضه‌های قبلی بوده و مرحله جدیدی از قیام فلسطینیان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری تقریب، مشیر المصری، از رهبران جنبش حماس گفت: فلسطینیان با حفظ وحدت در برابر صهیونیست‌ها ایستادگی کرده‌اند و راه و هدف تمامی آنها یکی است؛ مردم فلسطین از همان ابتدای انتفاضه تصمیم خود را گرفته‌اند و قصد عقب‌نشینی ندارند.

وی ادامه داد: انتفاضه در قید زمان محدود نمی‌شود، هیچ قدرت منطقه‌ای و جهانی نمی‌تواند قیام فلسطینیان را محدود کند، مردم فلسطین با تقدیم شهدا هزینه سنگینی بابت قیام خود پرداخته‌اند؛ آنها به جهاد در راه خدا عشق می‌ورزند، علاقه فلسطینیان به جهاد غیرقابل توصیف است.

المصری با اشاره به اینکه بیشتر شهدای انتفاضه از جوانان هستند، گفت: انتفاضه، صهیونیست‌ها را با وحشت بی‌سابقه‌ای مواجه کرده است و آنها از کشته شدن به دست فلسطینیان به شدت واهمه دارد.

این رهبر حماس با بیان اینکه قیام فلسطینیان در الخلیل از دیگر شهرها گسترده‌تر است، ادامه داد: مردم الخلیل زمینه‌ساز گسترش انتفاضه شده‌اند و این شهر به پایتخت انتفاضه تبدیل شده است.

وی تأکید کرد: صهیونیست‌ها باید دست از حملات خود به مسجد‌الاقصی بردارند؛ انتفاضه قدس کامل‌کننده انتفاضه‌های قبلی بوده و مرحله جدیدی از قیام فلسطینیان است.

المصری یادآور شد: اسرائیل از تمامی توان و امکانات خود برای مبارزه با انتفاضه بهره می‌گیرد، ده‌ها هزار نفر از نظامیان صهیونیست به حال آماده‌باش در آمده‌اند و هدف آنها متوقف و محدود کردن انتفاضه است، اما با این وجود در برابر انتفاضه شکست خورده‌اند.

captcha