
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، آیتالله عبدالنبی نمازی، نماینده ولی فقیه و امامجمعه کاشان عصر روز گذشته، 19 آبانماه در نشست شورای اداری کاشان، به روایاتی از امام محمد باقر(ع) اشاره کرد و گفت: هر ملتی بخواهد پلکان سعادت را بپیماید و به اوج برسد، باید دینشناسی و بصیرت در دین به معنای جامع کلمه را در اولویت کاری خود قرار دهد.
نماینده ولی فقیه و امامجمعه کاشان بیان کرد: هیچ نظامی جز اسلام جوابگوی پرسشهای انبوه و فراوان یک ملت و جامعه نیست.
آیتالله نمازی در ادامه مدیریت را یک علم، فن و تخصص دانست و گفت: مدیر باید دارای ویژگی های تواضع، سعه صدر، متانت و آرامش باشد.
عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به سخنان حضرت علی(ع) در مورد مدیریت، گفت: مدیران باید از مستی غرور، عجب و خودپسندی بطور جدی پرهیز کنند و وابسته به پست، قدرت، جایگاه و میز و صندلی نباشند.
آیتالله نمازی به ضعف مدیریتی اشاره کرد و افزود: بخش زیادی از مشکلات، ضعفها و عقبافتادگیهای مختلف که در سیستمهای مختلف اداره کشور وجود دارد ناشی از ضعف مدیریت است.
وی با اشاره به اینکه با گذشت بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی ما در عرصه مدیریت به معنای جامع مبتدی هستیم، گفت: مدیریت علم گستردهای است که سرفصلهای فراوانی را نظیر مدیریتهای سیاسی، اقتصادی اجتماعی، کشاورزی و درمانی در زیرمجموعه خود جای داده است.