کد خبر: 3447280
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
فرمانده سپاه محمدرسول‌الله(ص) شیراز:

شهدا بهترین الگوی استکبارستیزی و دشمن‌شناسی هستند

گروه اجتماعی: حسینی با بیان اینکه باید درس هیهات مناالذله را از شهدا آموخت، آنان را بهترین الگو برای استکبارستیزی و دشمن‌شناسی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدحسین حسینی، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) شیراز امروز، 20 آبان‌ماه در دیدار با خانواده شهیدان محمدرضا و جلیل حسین‌پور فردی در شهرک گلستان، گفت: امروز بهترین الگو برای استکبار‌ستیزی و دشمن‌شناسی برای جامعه شهدا هستند.
وی با بیان اینکه باید درس هیهات منا الذله را از شهدا آموخت، افزود: شهدا راه مستقیم را به‌خوبی به ما نشان دادند و امروز همه آحاد جامعه علاوه بر مدیون بودن به شهدا باید با تأسی گرفتن از آنان در مقابل فتنه نفوذ دشمن بیدار و هوشیار باشیم و با این بیداری است که به یاری خدا فتنه‌های دشمنان را یکی پس از دیگری ناکام خواهیم گذاشت.
حسینی در ادامه با اجازه گرفتن از خانواده شهیدان حسین‌پور فردی عنوان کرد: به یاری خدا در ابتدای هفته بسیج سال جاری یادواره شهدا جهت گرامیداشت یاد و خاطره این دو شهید گرانقدر به‌همت بسیجیان شمال غرب شیراز در مسجد بقیةالله(عج) برگزار خواهد شد.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) شیراز در پایان ضمن گرامیداشت یاد و نام این دو شهید بزرگوار از ایثار و صبر این خانواده به‌ویژه مادر شهدا که جوانان خود را در راه اسلام و فرمان رهبر تقدیم به نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده‌اند با اهدای لوح تقدیر مراتب تشکر خود و همه همسنگران  را اعلام کرد.

captcha