کد خبر: 3447620
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰
سردبیر خبرگزاری شبستان:

عدم حضور برخی رسانه‌ها نیز یک کار رسانه‌ای است/ قول اجرای ۵۰ درصد شعار نمایشگاه را می‌دهم

کانون خبرنگاران نبأ: جواد عبادی هدف رسانه‌های ایرانی را اعتلای نام ایران اسلامی خواند و عدم حضور برخی رسانه‌ها را به معنای عدم فعالیت آنان در نمایشگاه ندانست. وی همچنین قول اجرای نیمی از شعار «نقد منصفانه، پاسخ مسئولانه» را داد.


به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به ایکنا، جواد عبادی سردبیر خبرگزاری شبستان در بیان آنچه این خبرگزاری در بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و رسانه عرضه داشته است و میزان استقبال بازدیدکنندگان گفت: خبرگزاری شبستان این نمایشگاه را فرصتی برای اعلام حضورش در فضای رسانه‌ای کشور می‌داند و برای این نمایشگاه که بازدیدکنندگان خاص خود را دارد یک بسته تبلیغاتی در نظر گرفته است، همچنین بسته دوم شبستان مخصوص مسئولین است. استقبال نیز بد نبوده است اما انتظار می‌رفت بیش از این باشد.



وی در ارزیابی نمایشگاه مطبوعات امسال افزود: امید می‌رفت با وساطت اصحاب بزرگ رسانه، این نمایشگاه محلی برای حضور متنوع دیدگاه‌های رسانه‌ای می‌شد ولی کار به اینجا رسید که شاهد انصراف برخی رسانه‌ها بودیم و امیدواریم تدبیری شود که در اذهان عمومی دو دستگی استنباط نشود چراکه همه رسانه‌ها اعتلای نام ایران اسلامی را در دستور کار دارند و یک فضای آرام و امن را برای ارائه دیدگاه‌های خودشان دنبال می‌کنند.



سردبیر خبرگزاری شبستان دلیل انصراف برخی رسانه‌ها را اینطور بیان کرد: عدم حضور برخی رسانه‌ها در این نمایشگاه نیز خودش یک کار رسانه‌ای بود و خواستند با این حرکتشان یک پیام رسانه‌ای را به گوش مخاطب برسانند. البته نباید استنباط شود یک طیف سیاسی خاصی در نمایشگاه حضور پیدا نکرده‌اند چراکه در رد این نظر می‌توان گفت برخی از همین رسانه‌ها سال‌های قبل نیز عدم حضورشان را اعلام کرده بودند لذا قضاوت شفاف مشکل است.



وی در مورد شعار نمایشگاه مطبوعات امسال اظهار کرد: شعار «نقد منصفانه، پاسخ مسئولانه»، شعار خوبی است ولی امیدوار هستم در حد شعار باقی نماند و به عنوان یک منشور در دستور کار رسانه‌ها و مسئولین باشد، البته من قول می‌دهم خبرگزاری شبستان 50 درصد این شعار را اجرا کند و امیدوارم 50 درصد دیگر در دستور کار مسئولین قرار بگیرد.



عبادی در مورد دلیل کم‌مخاطب بودن رسانه‌های دینی گفت: شاید دلیل کم بودن مخاطبان رسانه‌های دینی، جذابیت جنجال‌های سیاسی برای مخاطبان باشد و وقتی رسانه دینی و معارفی نمی‌خواهد تیتر جنجالی بزند و زرد کار کند کم‌مخاطب می‌ماند.





captcha