کد خبر: 3453077
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴
بهروز کمالوندی عنوان کرد:

تهی‌کردن جامعه از ایدئولوژی‌؛ طرح دائمی دشمن علیه ایران

گروه سیاسی: سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: تهی‌کردن جامعه از ایدئولوژی بحثی است که دشمنان از ابتدای شکل‌گیری این نظام آغاز کرده‌اند و روش‌هایی مانند انتشار اطلاعات و اخبار اشتباه، تحریف و نفوذ را در دستور کار خود قرار داد‌ه‌اند.

بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب در رابطه با تلاش دشمن برای نفود درون نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران کشوری است که در کنار اهمیت ژئوپلتیک، اهمیت ایدئولوژیک نیز دارد؛ چرا که نظام‌هایی که ایدئولوژیک هستند در تقابل با غرب قرار دارند.
وی با بیان اینکه ویژگی جمهوری اسلامی ایران در میان سایر کشورها تقریباً منحصر بفرد است، اظهار کرد: اگر اهمیت ایدئولوژیک جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته شود، موقعیت ژئوپلتیک آن اهمیت چندانی نخواهد داشت و کشوری همچون ایران قبل از انقلاب را شکل می‌دهد، بنابراین موقعیت ایدئولوژیک ایران از اهمیت بسزایی برخوردار است.
کمالوندی گفت: بر این اساس طرف مقابل می‌خواهد این موقعیت را تضعیف کرده و از بین ببرد و هرچقدر بتواند جامعه را از این ایدئولوژی که منبع قدرت است تهی کند به هدف خود خواهد رسید.
وی افزود: تهی کردن جامعه از ایدئولوژی بحثی است که دشمنان از ابتدای شکل‌گیری این نظام آغاز کردند و روش‌هایی مانند انتشار اطلاعات و اخبار اشتباه، تحریف و نفوذ را در دستور کار خود قرار دادند که باید مراقب آنها بود و برای مقابله فکر و برنامه داشت.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: برخی تذکرات به موقع و مؤثر رهبر معظم انقلاب برای این است که مراقب باشیم این اتفاقات نیفتد؛ در عین حال این نگرانی‌ها دائمی است و نباید آنها را نادیده گرفت.
وی ادامه داد: باید بدانیم تا زمانی که جمهوری اسلامی برقرار است و مسائل ارزشی را پیگیری می‌کند، غرب دعوای ایدئولوژیکی با ما خواهد داشت در حالی‌که اعتقاد داریم به جای دعوا باید گفتمان حاکم باشد، در این صورت غرب زمین خواهد خورد؛ چرا که در تفکرات و سخنان آنها تعرضات زیادی وجود دارد اما در نگاه دینی این تعرضات دیده نمی‌شود.
کمالوندی اظهار کرد: باید سعی کنیم دعوای زرگری غرب را به سمت گفت‌وگو بکشیم تا دیگران در مورد گفتمان‌ها قضاوت کنند.
وی گفت: اگر بخواهیم الگوها و ارزش‌های خود را جا بیندازیم ضمن مراقبت از نفوذ دشمن، باید چنین فضایی را حاکم کنیم.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در مورد سوءاستفاده‌های احتمالی از موضوع «نفوذ» اظهار کرد: در مباحث سیاسی این مسائل وجود دارد و هر کسی از دیدگاه خود نظرات خود را مطرح می‌کند.
کمالوندی خاطرنشان کرد: تا زمانی‌که صداهای متفاوتی از کشور شنیده شود خواهند گفت دعوا می‌کنند و این به نفع ما نیست؛ باید بگذاریم گفتمان‌ها‌ و دلایل به گوش مردم برسد در این صورت یقین بدانید جمهوری اسلامی دست برتر را خواهد داشت.

محمود قره داغی

captcha