کد خبر: 3454146
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰

قرآن‌های رنگی؛ درست یا غلط/ بازدیدکنندگان نمایشگاه شارجه چه می‌گویند؟ + فیلم

گروه بین‌الملل: قرآن‌های رنگی که اخیرا در بازارهای مصر به فروش رسید، در نمایشگاه کتاب شارجه نیز در معرض دید عموم علاقمندان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی nmisr.com، اخیرا قرآن‌های جدیدی به صورت رنگی در بازارهای مصر و نمایشگاه‌هایی مانند نمایشگاه کتاب شارجه و همچنین فروشگاه‌های اینترنتی مصر رواج یافته است که برخی شهروندان این کشور موافق و برخی مخالف آن هستند.

یکی از شهروندان مصری با اعلام مخالفت با رواج چنین قرآن‌هایی معتقد است که بهتر است «مد رنگ‌‌آمیزی» در قرآن وارد نشود تا به صورت غیر عمد و ناخودآگاه باعث به سخره‌گرفتن ارزش‌هایمان نشویم.

این در حالی است که یکی از بانوان مصری موافق قرآن‌های رنگی بوده و می‌گوید: من آن را چیز خوبی می‌دانم؛ چرا که اقبال کودکان و دختران را به دنبال دارد و آنان را به حفظ قرآن تشویق می‌کند.

یک شهروند مصری نیز که از مخالفان رواج این قرآن‌ها است، تأکید کرد: من کاملا با این قضیه مخالفم و معتقدم که به جای رنگ‌آمیزی قرآن باید به کیفیت کاغذ و خود قرآن توجه شود.

برخی نیز معتقدند که هدف مراکز انتشاراتی از چاپ قرآن‌های رنگی تشویق کودکان به خواندن قرآن بوده و این مراکز هرگز به دنبال تغییر شکل و ظاهر کلام وحی نبوده‌اند.

یکی از مراکز انتشاراتی مصر نیز اعلام کرد: این قرآن‌ها با استقبال خوبی از سوی کودکان و دختران و کسانی که مشتاق به خرید چنین قرآن‌هایی هستند، مواجه شده است.

سی و چهارمین نمایشگاه کتاب شارجه از 13 تا 23 آبان‌ماه در امارات برگزار شد. فیلمی که در ادامه می‌آید، به زبان عربی است و در نمایشگاه کتاب شارجه تصویربرداری شده است.

تعدادی از شهروندان کشورهای عربی در این فیلم دیدگاه خود را درباره قرآن‌های رنگی بیان کرده‌اند.


captcha