کد خبر: 3455402
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۴
علی‌اکبر اشعری در گفت‌وگو با ایکنا:

منتظر تعیین تکلیف شهرداری تهران برای نحوه اداره باغ کتاب هستیم

گروه ادب: مدیرعامل باغ کتاب در مورد آخرین وضعیت این پروژه اظهار کرد: این باغ‌موزه آماده شده و در حال حاضر منتظر تعیین تکلیف شهرداری تهران برای نحوه اداره آن هستیم.

علی‌اکبر اشعری، مدیرعامل باغ کتاب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در مورد آخرین وضعیت باغ موزه کتاب اظهار کرد: این باغ موزه آماده شده و در حال حاضر منتظر هستیم که شهردار تهران تکلیف نحوه مدیریت آن را مشخص کند.

وی افزود: بنده پیشنهادهایی در این رابطه مطرح کردم از جمله اینکه این مجموعه به صورت هیئت امنایی مدیریت شود و با تعیین هیئت مدیره و مدیرعامل فعالیت‌های این موزه پیش برود تا برای اینکه همه اهالی نشر با فرمولی که کد نظرشان است و از آن سود می‌برند در اداره آن مشارک داشته باشند.

وی گفت: باغ کتاب دارای بخش‌های کودک، بزرگسال، فروشگاه مواد غیر کتابی مرتبط با کتاب و بخشی نیز گالری و سالن‌های همایش و فضاهای اینچنینی است که احتمالاً به بخش غیر دولتی واگذار شود و شهرداری با تعداد کمی نیرو آنجا را اداره کند.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه قرآن در باغ موزه کتاب گفت: نمایشگاهی که سال گذشته برگزار شد فرصت خوبی برای بهره‌برداری از این فضا بود؛ در حال حاضر از گرافیست محیطی باغ کتاب خواسته‌ایم که نمادی از قرآن را به عنوان ام‌الکتاب در ورودی باغ کتاب طراحی کند که اگر چنین بشود پیوندی بین قرآن و کتاب داده‌ایم؛ به این معنا که کشور ما قرآنی است و تراز ارزیابی ما در همه امور قرآن است.

وی در مورد فضای باغ موزه برای برگزاری نمایشگاه‌های فصلی و مناسبتی گفت: یک چهارم فضای باغ کتاب برای نمایشگاه‌های موسمی از جمله نمایشگاه قرآن، نمایشگاه یاد یار مهربان و نمایشگاه‌های دیگر پیش‌بینی شده است؛ باید دید که در چه مقیاسی قرار است این نمایشگاه‌ها برگزار شود.

وی با انتقاد از برگزاری نمایشگاه‌هایی با وسعت بسیار گفت: در ایران علاقه به توسعه زیاد است و معمولاً برای اینکه نمایشگاه با اینکه تخصصی است بزرگ جلوه داده شود، انواع و اقسام بخش‌های بی‌ربط را در نمایشگاه ایجاد می‌کنیم و این مسئله توقع را از فضای مورد نیاز برای نمایشگاه زیاد می‌کند.

وی افزود: اگر قرار است نمایشگاه تخصصی برگزار شود می‌توان آن را در مساحت‌های کمتری به خوبی برگزاری کرد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی قرار باشد نمایشگاه قرآن به صورت تخصصی باشد، می‌توان آن را به راحتی در باغ کتاب برگزار کرد اما گاه برای توسعه امپراتوری کمتر به منافع ملی و افزایش بهره‌وری توجه می‌کنیم و دوست داریم جمع زیادی را گرد خود بیاوریم.

وی گفت: اینکه انواع و اقسام خوراکی‌ها و پوشاک و دیگر مسائل را در کنار قرآن بیاوریم به شأن و منزلت قرآن آسیب می‌زند.

captcha