کد خبر: 3455713
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱
رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

اقتصاد مقاومتی رمز سودآوری تولید و خروج از رکود تورمی است

گروه اقتصاد: سردار نقدی، صبح امروز در همایش «طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی»، اقتصاد مقاومتی را راهکار خروج از رکود تورمی در اقتصاد کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همایش «طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی» صبح امروز، یکشنبه اول آذرماه، در مجموعه تلاش برگزار شد.

براساس این گزارش، سردار نعمان غلامی، رئیس سازمان بسیج سازندگی، در ابتدا اظهار کرد: امروز 300 نفر از طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی از سراسر کشور در این همایش حضور پیدا کرده‌اند و در طول هفته بسیج از عملکرد این عزیزان در سراسر کشور تقدیر به عمل می‌‌آید.

وی ادامه داد: به فضل الهی امسال در هفته بسیج از 20 هزار واحد تولیدی بهره‌برداری می‌شود و رویکرد بسیج این است که از اولین مرحله کار احراز اهلیت افراد، مشاوره‌های لازم، تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات و دادن مجوزها به شکل جدی ورود پیدا کرده تا موانع ایجاد اشتغال را از میان بردارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی اظهار کرد: علاوه بر این موارد یکی از موضوعاتی که پیگیری می‌کنیم این است که به دنبال قرار گرفتن تسهیلات در جای خود هستیم و از یک ماه گذشته، قرارگاهی در بسیج سازندگی شکل گرفته است که با استفاده از کارشناسان تخصصی، مشاوره‌های لازم را به گیرندگان تسهیلات و نظارت بر عملکرد آنان انجام می‌‌‌دهد.

وی تأکید کرد: اکنون افراد بسیاری به صورت انفرادی، در راستای منویات مقام معظم رهبری مشغول عملکرد جهادی و فعالیت در حوزه اقتصاد مقاومتی هستند و این موج از مردمی شدن اقتصاد را شاهد هستیم و امیدواریم، حمایت‌های لازم از بسیج سازندگی صورت گیرد.

در ادامه این همایش، سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، بسیج را عامل آبادکردن دنیا دانست و اظهار کرد: تلاش دشمن این است که به ما بقبولاند تنها راه پیشرفت کشور سازش با آنان و دوستی با آمریکاست اما 36 سال است که ملت ما با این تفکر می‌جنگد و این ملت ثابت کرد که می‌توان با جهانخواران مبارزه کرد و به توسعه هم رسید.

وی ادامه داد: در فروردین‌ماه سال‌جاری، رئیس‌جمهور آمریکا گفت تحریم فایده‌ای ندارد و باید به دنبال نفوذ باشیم. باج سیاسی هیچ سرمایه‌ای را به همراه نخواهد آورد؛ سرمایه به سراغ سود می‌رود و اگر ما مدیریت صحیح داشته و واحدهای تولیدی را فعال و سودآور کنیم، خارجی‌ها هم به این سمت خواهند آمد.

سردار نقدی تأکید کرد: اگر مراکز تولیدی ما تعطیل شوند، حتی سرمایه‌گذاران داخلی هم به سمت سفته‌بازی و دلالی‌گری می‌روند و برعکس آنچه که گفته می‌شود، نقدینگی به اندازه کافی وجود دارد؛ بنابراین باید بخش تولید را سودآور کنیم و فرمول آن در اقتصاد مقاومتی است.

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی می‌تواند سرمایه‌ها را به سمت خود جلب کند اما این سیاست‌ها اکنون بر روی کاغذ باقی مانده است. وظیفه بسیج پر کردن خلأ‌هاست و از روزی که رهبر معظم انقلاب، از اقتصاد مقاومتی سخن گفتند، بسیجیان هم به میدان آمدند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه امروزه شبکه‌ای وسیع از واحدهای تولیدی کوچک، محور اقتصاد است، گفت: این شبکه‌ها بالاترین میزان بهره‌وری را دارد و با کمترین هزینه اقدام به تولید می‌کند، حال چرا ما نباید این کار را انجام داده و مقررات زائد و بی‌خاصیت را حذف نکنیم.

نقدی اظهار کرد: اگر بهره‌وری پائین است، به این دلیل است که از دانش استفاده نمی‌کنیم و تولید ما به همان روش‌های سنتی صورت می‌گیرد بنابراین باید قوانین دست‌وپاگیر را حذف کرده و انگیزه‌های لازم برای تولید را ایجاد کنیم تا همه در این حرکت جهادی شرکت کنند.

وی افزود: تصمیم داریم ظرفیت بسیج سازندگی در برنامه ششم را به پنج برابر وضع فعلی برسانیم و دوستانی که موفق می‌شوند و عملکرد مناسبی خواهند داشت باید کار خود را توسعه دهند اما به سمت ایجاد واحدهای بزرگ نروند و به دنبال شبکه‌سازی واحدهای کوچک باشند.

نقدی افزود: ایجاد واحدهای بزرگ در عرصه اقتصاد مقاومتی موفقیت چندانی به دنبال نخواهد داشت و تولید با کیفیت همراه نخواهد بود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به وجود رکود تورمی در اقتصاد اظهار کرد: برای عبور از چنین بحرانی، راهکارهای محدودی وجود دارد و یکی از راهکارهای برون‌رفت از رکود تومی، این است که با سرمایه‌های اندک، تولید راه انداخت و شغل ایجاد کرد.

وی افزود: در طول چند سال گذشته، 140 هزار شغل مستقیم و 225 هزار شغل غیرمستقیم بدون کمک‌های دولتی و تنها با حمایت سازمان بسیج سازندگی ایجاد شده است.

نقدی اظهار کرد: مسئله اقتصاد مقاومتی به این موارد محدود نمی‌شود و کارهایی که باید انجام شود را در 12 بند به دولت ارائه داده‌ایم و انتظار داریم در زمینه محورهای که برای همکاری با شبکه عظیم اقتصاد مقاومتی از دولت درخواست شده است، همکاری‌های لازم صورت گیرد و انشاء‌الله ثمره آن را هم خواهند دید.

در این همایش همچنین از 10 بسیجی فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی تقدیر به عمل آمد.

همچنین در این همایش سه طلایه‌دار اقتصاد مقاومتی به نام‌های سیده آسیه حسینی از مازندران، محمد بهمن از قم و حمید زارع از زرقان فارس در سخنانی کوتاه به شرح فعالیت‌های اقتصادی خود پرداختند.

captcha