کد خبر: 3456988
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲

برگزاری کارگاه آموزش صوت و لحن قرآن در دانشگاه سیستان و بلوچستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: کارگاه آموزش صوت و لحن قرآن کریم پنجشنبه ۵ آذر با تدریس استاد علی‌اصغر شعاعی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‏‌شود.

محمدرضا نظری، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: کارگاه آموزش صوت و لحن قرآن کریم پنجشنبه 5 آذر ویژه دانشجویان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‏‌شود.
وی بیان کرد: این کارگاه با تدریس علی‌اصغر شعاعی، دارای دکترای علوم قرآن و حدیث و نفر اول مسابقات بین المللی قرائت قرآن سال۸۶ هندوستان، ساعت  8 صبح در تالار وحدت دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار می‌‏شود.
مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: فعالیت‌های قرآنی و ترویج و تبلیغ متون دینی و معارف اسلامی باید از اولویت‌های دانشگاهیان باشد و در این زمینه، فعالیت و مشارکت خود دانشجویان بیشترین اهمیت را دارد.
نظری اظهار بیان کرد: دانشگاه‌های ما باید الگوی کامل یک دانشگاه اسلامی شوند و برای تحقق این امر، باید فعالیت‌های قرآنی را گسترش داد تا زیر سایه کلام وحی، شاخصه‌های یک دانشگاه اسلامی بدست آوریم.

captcha