کد خبر: 3458934
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶
معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان:

آشنا کردن دانشجومعلمان با سبک زندگی قرآنی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه فرهنگیان است

گروه دانشگاه: صادق‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اهتمام دانشگاه فرهنگیان در آموزش عمومی قرآن کریم به دانشجومعلمان، گفت: هدف دانشگاه فرهنگیان آشنا کردن دانشجویان با سبک زندگی قرآنی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا صادق‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: برای فعال کردن کانون‌های قرآن و عترت به شورای عالی مشورتی قرآن و عترت دانشگاه‌ها پیشنهاد دادیم که ساختاری در دانشگاه‌ها به عنوان مرکز یا شورای عالی قرآن و عترت شکل بگیرد تا فعالیت‌های کانون‌های دینی و قرآنی منسجم‌تر و هماهنگ‌تر باشد، هر چند که هم اکنون نیز در پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان این کانون‌ها به شکل پراکنده وجود دارند و فعالیت می‌کنند اما ساماندهی این کانون‌ها مورد تاکید دانشگاه فرهنگیان است.
وی افزود: بنابر مصوبه شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، داننشگاه فرهنگیان باید نقش فعالی در آموزش عمومی قرآن داشته باشد. بنابراین موضوع آموزش دانشجومعلمان برای اینکه نقش فعالی در آموزش عمومی قرآن کریم ایفا نمایند در دستور کار دانشگاه فرهنگیان قرار دارد و هم اکنون، آموزش‌هایی نظیر روخوانی، روانخوانی، تجوید، تدبر و تامل در آیات قرآن به شکل اختیاری در دانشگاه فرهنگیان برای دانشجومعلمان به اجرا در می‌آید تا این آموزش‌ها جزء صلاحیت‌هایی باشد که اگر دانشجویان به عنوان یک نیروی فرهنگی وارد جامعه شدند، نقشی جدی در ترویج ارزش‌ها، مفاهیم و معارف قرآنی داشته باشند. انتظار داریم تمام دانشجومعلمان به عنوان یک صلاحیت عمومی و پایه با مضامین قرآنی آشنا شوند تا به عنوان معلمان آینده از این صلاحیت در آموزش دانش آموزان استفاده نمایند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: مطابق اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، دانشجومعلمان پس از اتمام تحصیل در دانشگاه باید صلاحیت‌هایی را کسب کرده باشند که از مهم‌ترین آن‌ها داشتن صلاحیت‌های دینی و اخلاقی و به ویژه سواد قرآنی است و قبل از ورود دانشجومعلمان به دانشگاه داشتن سواد قرآنی و دینی یکی از ملاک‌های مهم دانشگاه برای پذیرش دانشجوست و در پایان تحصیل نیزباید این توانایی‌ها به طریق اولی بهبود یافته باشد زیرا برای آغاز فعالیت در آموزش و پرورش جزء معیارهای اساسی است.
وی در پایان گفت: دانشگاه فرهنگیان، به این نکته نظر دارد که دانشجومعلمان این دانشگاه در فضای دینی و قرآنی رشد کرده باشند و با قرآن مانوس باشند و به این منظور نیز ترویج فضای انس با قرآن را در دانشگاه در دستور کار قرار داده‌ایم و انتظار داریم دانشجومعلمان در کنار فراگیری آموزش‌های قرآنی به عمل به قرآن نیز اهمیت دهند. معلمی که با قرآن ارتباط عملی پیدا کرده و قرآن را در زندگی شخصی و اجتماعی خویش جاری ساخته موفق‌تر خواهد بود و ما نیز به این امر توجه داریم و علاقمندیم دانشجویان به سبک زندگی قرآنی دست پیدا کنند. به این منظور نیز کانون زندگی اسلامی-ایرانی را در دانشگاه راه اندازی کره‌ایم و این موضوع را مورد توجه قرار داده‌ایم.

captcha