کد خبر: 3459002
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰

گردهمایی بین‌المللی حمایت از فلسطین و مسجدالاقصی در غزه

گروه بین‌الملل: نخستین گردهمایی بین‌المللی علمای مسلمان با عنوان «فلسطین، مسجدالاقصی و فریضه پیروزی»، دیروز، هفتم آذرماه، در غزه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی«pnn.ps»، این گردهمایی در سالن مرکز فرهنگی «رشاد الشوا» در شهر غزه برگزار شد.

این گردهمایی به همت انجمن علمای فلسطین و با همکاری شعبه اتحادیه جهانی علمای مسلمان در فلسطین برگزار شد.

در این گردهمایی، علما، اساتید دانشگاه‌ها و قضات شورای عالی دادگاه اسلامی غزه، نمایندگان مجلس قانونگذاری فلسطین و شماری از مقامات این کشور حضور یافتند.

در این گردهمایی، علما و اندیشمندانی از کشورهای تونس، اردن، هند، مصر و سوریه حضور داشتند.

مروان ابو رأس، رئیس انجمن علمای فلسطین و رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان شعبه فلسطین، علی قره داغی، دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان، حسن الجوجو، رئیس شورای عالی دادگاه اسلامی در غزه و عبدالرحمن الجمل، رئیس دارالقرآن الکریم و سنت غزه در این گردهمایی حضور داشتند.

شیخ عبدالفتاح مورو، نائب رئیس جنش «النهضة» تونس، شیخ سلمان الندوی، از علمای هند، احمد ابوحلیبه، رئیس مؤسسه بین‌المللی «قدس» شعبه فلسطین، شیخ عبدالهادی اونج، از علمای مالزی و شیخ احمد الرفاعی از علمای سوریه از حاضران در این گردهمایی بودند.

شرکت‌کنندگان در این گردهمایی بر ضرورت تقویت نقش علما در پرورش نسلی معتقد و آگاه به خطرها و چالش‌هایی که امت اسلامی  به‌ویژه فلسطین را تهدید می‌کند، تأکید کردند.

تقویت نقش علما در وحدت و یکپارچگی صفوف علما، اهتمام به تربیت فرزندان براساس تعالیم و آموزه‌های اسلامی و تشویق رسانه‌ها به انعکاس اخبار مسجدالاقصی و اقدامات صهیونیست‌ها در یورش به این مکان مقدس از دیگر موضوعاتی بود که در این گردهمایی بر آن‌ها تأکید شد.

captcha