کد خبر: 3460558
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۴

هر۲۰ هزار البرزی یک مسجد دارد

گروه اجتماعی: رئیس ستاد اقامه نماز استان البرز گفت: سرانه مسجد در استان البرز پائین است به‌طوریکه هر ۲۰ هزار البرزی فقط یک مسجد دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداکبر موسوی، رئیس ستاد اقامه نماز استان البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: مسجد، نقش مهمى در حیات دینى و شئون اجتماعى، اقتصادى، سیاسى و علمى مسلمانان دارد و علمای اسلام همواره مردم را به ساختن مسجد تشویق کرده‌اند.
وی افزود: اگر چه انقلاب اسلامی مولود مسجد بوده است، اما از آغاز پیروزی انقلاب تاکنون نسبت به این نهاد الهی کم لطفی شده و یا به بیان صحیح‌تر به اندازه کافی به آن توجه نشده است.
این مسئول بیان کرد: با توجه به میزان رشد جمعیت و افزایش ساخت و سازها در کشورمان، به تعداد مناسب مسجد نساخته‌ایم لذا امروز به جهاد مسجدسازی نیازمندیم.
وی ادامه داد: اگرچه نمازگزاران، رکن اصلی مساجد هستند نه ساختمان و ظاهر مسجد، اما بدون تردید حضور حداکثری نمازگزاران و مؤمنان، به‌ویژه نسل جوان در مسجد به عمران و آبادانی ظاهر مسجد و در دسترس بودن آن بستگی دارد لذا جهاد مسجدسازی باید در دو بخش، شامل ساخت مسجد درمناطق پرجمعیت و نوسازی مساجد موجود صورت گیرد.

رئیس ستاد اقامه نماز البرز در ادامه با اشاره به کمبود مساجد در البرز، گفت: در حال حاضرهزارو 100مسجد در البرز فعال است یعنی به ازای هر 20 هزار نفر یک مسجد در این استان وجود دارد که این تعداد نسبت به جمعیت البرز بسیارکم است.
وی یادآورشد: همچنین، علاوه بر کمبود مسجد، در برخی نقاط البرز چون جاده کرج- طالقان و شهرک بنفشه اصلا مسجدی وجود ندارد لذا باید تدابیری اتخاذ کنیم تا هرچه سریع‌تر در این مناطق مسجد ساخته شود.
این مسئول در پایان گفت: در هر منطقه ای مسجد احداث شود آلودگی و نا به هنجاری در آن کاهش می‌یابد و بر همین اساس ساخت مساجد در مناطقی که فاقد مسجد است یک ضرورت است.

captcha