کد خبر: 3461205
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۵

احتمال سفر به سامرا در دوره جدید اعزام‌های عتبات

گروه جامعه: مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت از احتمال اعزام زائران به سامرا در دوره جدید اعزام‌های عتبات خبر داد و گفت: از دهم دی‌ماه ثبت‌نام دوره جدید آغاز می‌شود و زوار از اول بهمن تا ۲۰ اسفند در این دوره به عتبات اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محسن نظافتی، مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت اعلام کرد: دور جدید اعزام‌ها از اول بهمن‌ماه آغاز و تا 20 اسفندماه سال جاری ادامه می‌یابد که احتمالا از 10 دی‌ماه ثبت‌نام این دوره آغاز شود.

مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت در خصوص احتمال افزایش هزینه سفر دوره جدید گفت: اگر نرخ دلار کاهش نیابد هزینه سفر به عتبات افزایش می‌یابد زیرا 70 درصد هزینه‌های زوار ارزی است؛ در دوره کنونی هم علی‌رغم افزایش نرخ دلار هزینه اضافی از زوار گرفته نشده است.

وی با بیان اینکه اعزام دوره جدید بدون قرعه کشی انجام می‌شود، گفت: در دوره جدید احتمال اعزام زائران به سامرا وجود دارد و قرار است تا چند روز دیگر جواب استعلام ما بیاید و اگر امنیت مسیر سامرا تضمین شود، دو نوع کاروان تعیین می‌شود، دسته اول کاروان‌هایی که زوار را به سامرا می‌برند و دسته دوم مخصوص زواری است که نمی‌خواهند به سامرا بروند.

نظافتی گفت: هنوز اعلام ثبت‌نام برای سفرهای نوروزی عتبات زود است ولی احتمالا از اوایل بهمن‌ماه ثبت‌نام برای سفرهای نوروز آغاز می‌شود و زوار با قرعه‌کشی به این سفر اعزام می‌شوند.

captcha