کانون خبرنگاران نبأ: مدرسه خیرساز بدری برهانی امروز با حضور خانواده خانم برهانی و جمعی از مسئولان رسماً افتتاح شد.
به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، امروز مدرسه خیرساز، بدری برهانی با حضور خانواده مرحوم خیر، بدری برهانی، و جمعی از مسئولان رسماً افتتاح شد.

در این مراسم مجلسی برای یادبود مرحوم بدری برهانی، خیر مدرسه ساز، هم برگزار شد که در میان مسئولان حاضر مرتضی رئیسی، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، هم حضور داشتند.

بر اساس گزارش ایکنا، هزینه ساخت این مدرسه که به دست فرزندان مرحوم برهانی؛ کاظم فرهادی و سهام فرهادی، بنا شده است یک میلیارد تومان برآورد شده که از دارایی های خانواده و خود مرحوم تأمین شد.
در راستای ساخت این مدرسه کاظم فرهادی گفت: ما بنا بر وصیت مادرمان این مدرسه را بنا کردیم، زنده یاد از ما خواسته بودند تا بعد از فوت او کار ساخت مدرسه را ادامه دهیم و ما این کار را با منابع مالی خودمان ادامه خواهیم داد.

وی در مورد کادر آموزشی مدرسه خاطر نشان کرد: ما ساختمان مدرسه را آنطور که شایسته است بنا می کنیم و تحویل آموزش و پرورش می دهیم، باقی امور از جمله کادر آموزشی و تجهیزات مدرسه به عهده آموزش و پرورش منطقه است.
همچنین سهام فرهادی در مورد فعالیتهایشان گفت: این پنجمین مدرسهای است که توسط خانواده ما ساخته می شود، البته ما در آینده باز هم به مدارس ساخته شده سرکشی می کنیم تا در صورت لزوم به مرمت ساختمان بپردازیم.

فرهادی درباره فعالیتهای آیندهشان اظهار کرد: کشور هم به آموزش و هم به بهداشت نیازمند است لذا ما قصد داریم تا در آینده به ساختن مراکز بهداشت و درمانگاه هم بپردازیم.
بر اساس گزارش ایکنا مرتضی رئیسی با بیان این که 20 درصد از زیر ساخت های آموزشی کشور توسط خیرین ساخته شده است تصریح کرد: امسال 2 میلیون و 400 هزار دانش آموز در مدارس خیر ساز در حال تحصیل هستند و تجهیزات مدارس ساخته شده توسط سازمان نوسازی مدارس کشور تأمین می شود اما آموزش و پرورش بدون کمک مردم و خیرین قابل اداره نیست.
همچنین اسماعیل نجار در مورد اهمیت تحکیم ساختمان های مراکز جمعیتی گفت: از مهم ترین و اساسی ترین رویکرد های صورت گرفته بازسازی و نوسازی مراکز جمعیتی مانند مدرسه است چرا که این مراکز بیشترین اهمیت را دارا است.
لازم به ذکر است که این مدرسه از مهر ماه سال جاری شروع به کار کرده است.
امیر صالحی