به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل ازپایگاه اطلاعرسانی خانه فرهنگ ایران در کویته، به مناسبت میلاد حضرت محمد(ص) وامام جعفر صادق(ع) محفل انس با قرآن کریم، هشتم دیماه مصادف با 17 ربیعالاول در کتابخانه شهید منتظری کویته برگزار شد.
این مراسم با حضور سیدابوالفضل حسینی، مسئول خانه فرهنگ ایران در کویته، حجتالاسلام جمعه اسدی، رئیس جامعه امام صادق(ع)، حجتالاسلام اخلاقی، رئیس کتابخانه شهید منتظری، حجتالاسلام محمدی، حجتالاسلام موسوی و جمعی از اساتید حوزه، معلمان و شاگردان مدارس علمیه و قرآنی برگزار شد.
سخنران این مراسم ضمن بیان مطالبی درباره وقایع زمان تولد حضرت محمد(ص) و سیره آن حضرت، از همگان خواستند که با وحدت و همدلی به قرآن کریم بیشتر توجه داشته باشند و با کنار گذاشتن تفرقه به اشاعه وحدت و فرهنگ قرآنی کمک کنند.