کد خبر: 3467465
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸

امر به معروف فارغ از نگاه سیاسی است/ تشکیل شورای عالی امر به معروف در دانشگاه آزاد اسلامی فارس

گروه اجتماعی: دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس با تأکید بر لزوم ترویج این فریضتین گفت:‌ امر به معروف و نهی از منکر مختص قشر خاصی از جامعه نیست و فارغ از نگاه حزبی و سیاسی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سلیمان مهدوی، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس در نشست با رؤسا و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی این استان گفت: امر به معروف و نهی از منکر مختص قشر خاصی از جامعه نیست و فارغ از نگاه حزبی و سیاسی است.
وی با اشاره به بخشی از سخنان رهبر انقلاب بیان کرد: وظیفه شوراهای امر به معروف و نهی از منکر نهادینه کردن، ترویج و توسعه تذکر لسانی و کتبی است.
 مهدوی تصریح کرد: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها و ادارات وظیفه سلبی و عملی ندارند و در مواردی به‌جز تذکر لسانی و کتبی باید موضوع را به ضابطین و مراجع قانونی مثل حراست واگذار کنند.
 دبیر ستادی احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر چیزی که در جامعه گسترش پیدا کرده است بی‌تفاوتی و جایگزین شدن دین فردی و عرفی به‌جای دین‌داری اجتماعی است که هدف ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز مقابله با همین رویه، یعنی سکولاریزه شدن جامعه است.
 این مقام مسئول در ادامه به ساختار و تشکیلات شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های اجرایی استان فارس اشاره کرد و گفت: به حول و قوه الهی در اکثر ادارات و نهادها، دبیرخانه شورای امر به معروف و نهی از منکر راه‌اندازی شده است و امیدواریم که این شوراها به نحو احسنت وظایف خود را در زمینه واجب فراموش شده انجام دهند.
 وی ادامه داد: با تشکیل و راه‌اندازی شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه آزاد اسلامی و ترویج فریضتین می‌توان بسیاری از مشکلات دانشگاه را برطرف کرد چراکه این امر موجب تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها می‌شود و یکی از معروفات مهم در محیطهای دانشگاهی تولید علم است که این خود باعث ایجاد و تقویت امید در میان مسئولین، اساتید و دانشجویان می‌شود.
مهدوی با تصریح اینکه سیاست و هدف ستاد امر به معروف و نهی از منکر صرفا به مسئله حجاب خلاصه نمی‌شود، به شیوه‌های امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: یکی از شیوه‌های اجرایی این واجب الهی آینه‌وار بودن است که در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است چراکه آینه عیب را بزرگتر از آنچه هست نشان نمی‌دهد و یا عیب را از روبه‌رو می‌گوید نه پشت سر.
 دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس در سخنان پایانی خود اظهار کرد: شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه آزاد اسلامی استان می‌تواند با استفاده از ظرفیت خود منکرات رایج و معروفات متروکه را استخراج کند و براساس آنها برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم را انجام دهد.
 بنا بر این گزارش، در این نشست مصوب شد تا دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس ضمن تشکیل شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر که اعضای آن متشکل شده است از رؤسای 4 گانه مناطق استان فارس، ریاست نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد استان و هنچنین معاونین واحدها، نسبت به تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه‌های واحد شهرستان‌ها و دانشکده‌ها اقدام کرده تا برنامه‌ریزی لازم و هماهنگی به صورت استانی با توجه به فرهنگ بومی و محلی شهرستان‌ها در خصوص احیا، اجرا و ترویج امر به معروف و نهی از منکر صورت پذیرد.
captcha