کد خبر: 3468011
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹

نخستین اجلاس استانی «نماز و سنجش دستاوردها» در زاهدان برگزار شد

گروه اجتماعی: نخستین اجلاس استانی «نماز و سنجش دستاوردها» شنبه، 26 دی‌ماه با حضور علمای شیعه و سنی و جمعی از مسئولین استانی و کشوری در سالن خاتم استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، نخستین اجلاس استانی «نماز و سنجش دستاوردها» شنبه، 26 دی‌ماه با حضور علمای شیعه و سنی و جمعی از مسئولین استانی و کشوری در سالن خاتم استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد.
زهرا اربابی، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان در این مراسم بیان کرد: نماز انسان را به‌سوی اخلاق حسنه رهنمود، اخلاق انسان را زیبا و زمینه قرب الهی را فراهم می‌کند.
دبیر اجلاس استانی «نماز و سنجش دستاوردها» افزود: انقلاب اسلامی بر پایه ارزش‌های اسلام و قرآن تاکنون برنامه‌ها و مراسم متعددی را در ارتباط با برپایی نماز انجام و برای توسعه و ترویج اقامه نماز گام‌های مؤثری برداشته است.
وی با بیان اینکه برای نهادینه کردن این امر مهم نیاز به همراهی همه مدیران و مسئولین است، اظهار کرد: در راستای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب، اموری همچون کشف و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، بررسی عملکرد و همچنین شناسایی و تجلیل از خادمان نماز برنامه‌ریزی شده است.
اربابی در پایان افزود: اجلاس استانی نماز با هدف تحقق سخنان مقام معظم رهبری، ترویج فرهنگ نماز، بررسی عملکرد سالانه، ایجاد حساسیت برای برپایی این فریضه الهی، معرفی فعالان و خادمان نماز برگزار می‌شود.
captcha