کد خبر: 3468672
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸
مدیر قطب فلسفه دین کشور مطرح کرد:

راهکارهای ارتقای فعالیت‌های خودجوش فرهنگی

گروه دانشگاه: عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بر ضرورت هشدار و برجسته‌سازی عواقب و خطرات ضعف فرهنگ دینی در کشور در حال و آینده تأکید کرد و گفت: چنین هشدارهایی می‌تواند به رشد فعالیت‌های خودجوش فرهنگی کمک کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین  ابوالفضل ساجدی، مدیر قطب فلسفه دین کشور و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) از حاکم شدن روحیه بی‌اعتنایی نسبت به ارزش‌های دینی به عنوان یکی از آسیب‌های فعلی جامعه نام برد و بر ضرورت فراهم کردن زمینه برای تلاش‌های مردمی در جهت رشد فرهنگ اسلامی در جامعه تأکید کرد.

ساجدی در همین راستا بر ضرورت هشدار و برجسته‌سازی عواقب و خطرات ضعف فرهنگ دینی در کشور تأکید کرد و گفت: چنین هشدارهایی می‌تواند به رشد فعالیت‌های خودجوش فرهنگی کمک کند.

وی عنوان کرد: اگر به طرق مختلف و با استفاده از ابزارهای گوناگون نشان داده شود که کشور ما به شدت دچار ضعف فرهنگ دینی است و خطرات شدیدی از این ناحیه آن را تهدید می‌کند، مطمئناً این روش عده‌ای را از خواب بیدار و نسبت به این آسیب هشیار خواهد کرد.

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: برجسته کردن خطراتی که در آینده پیشروی کشور احتمالاً با آنها روبرو خواهیم شد نیز سبب خواهد شد که سازمان‌های فرهنگی مردم‌نهاد تقویت شوند.

captcha