به گزارش
خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) از فارس، احمدرضا نقيبزاده، مديرعامل شركت توسعه گردشگري فارس امروز، 3 بهمنماه در ديدار اعضاي گردشگري اين استان با آيتالله ايماني، نماينده ولي فقيه در استان فارس با اشاره به شرايط پس از برجام عنوان كرد: قطعاً با ايجاد اين شرايط جديد سياسي ظرفيتهاي ويژهاي در كشور خواهيم داشت كه ميطلبد با برنامهريزي و دقت استفاده حداكثري را از اين شرايط داشته باشيم.
وي، پيشنهاد تشكيل كميتهاي تحت عنوان كميته شناسايي ظرفيتهای گردشگري پس از برجام در اين راستا ارائه داد و گفت: اين شرايط و فضاي سياسي كه در عرصه بينالمللي براي ما ايجاد شده است، قطعاً زمينهساز ظرفيتهاي بسيار خوبي در صنعت گردشگري ما خواهد شد و فارس به عنوان يكي از استانهاي پيشرو در اين صنعت بايد با برنامهريزي حركت كند.
نقيبزاده با تأكيد بر اينكه در شرايط حاضر نياز داريم كه موضوع بازار گردشگري را براي استان فارس و شهر شيراز با دقت بيشتري رصد كنيم و زيرساختهاي مورد نياز را مهيا كنيم، گفت: در اين چارچوب موضوع زيرساختهاي حمل و نقل قطعاً يكي از حساسترين نيازهايي است كه بايد با پيگيريهايي كه انجام ميدهيم و حمايتهاي دولتي كه انجام ميگيرد به نتيجه برسانيم.
عضو شوراي اسلامي شهر شيراز از راهاندازي پرواز شيراز ـ نجف از بهمنماه جاري خبر داد و گفت: يكي از خلأهايي كه در شهر شيراز با آن روبهرو شديم پرواز مستقيم شيراز به عراق بود چرا كه پيش از اين تنها سفر زيارتي به وسيله سازمان حج و زيارت بين اين دو شهر صورت ميگرفت و بخش عظيمي از پتانسيل و بازار گردشگري شيرازو عراق به نتيجه نرسيده بود.
وي، تقويت ارتباط تجاري استان فارس با عراق را از جمله دستاوردهاي راهاندازي اين پرواز دانست و گفت: توسعه گردشگري به خصوص توريسم درماني از جمله مسائل ديگري است كه بهعنوان يك ظرفيت براي ما مهياست كه بايد با همكاري بخش خصوصي به نتيجه برسانيم.
نقيبزاده خاطرنشان كرد: پيش از اين تركيه و هند عمده بازار توريسم درماني عراق را در دست داشتند و اخيراً با توجه به اتفاقاتي كه بين تركيه و عراق رخ داد و كليه خدمات و كالاهاي تركي به دليل فتواي آيتالله سيستاني در عراق تحريم شد، اين شرايط به وجود آمده است تا ما بتوانيم سريعاً اقدام كنيم و جايگزين آنها در بحث توريسم درماني شويم.