کد خبر: 3472033
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴
استاندار قم:

جشن‌های ملی و انقلابی باید مردمی برگزار شود

گروه اجتماعی: اعتقاد داریم باید کاری کنیم که مردم، برگزاری جشن‎های ملی مانند ده فجر را به عهده بگیرند نه اینکه یک کار دیکته شده از سوی مراجع دولتی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، سیدمهدی صادقی، استاندار قم پیش از ظهر امروز، 12 بهمن در جمع خبرنگاران، با تبریک آغاز دهه فجر گفت: برگزاری جشن های انقلاب اسلامی در استان قم از امروز شروع شده است ولی به عنوان استاندار این استان موافقت خاصی با فعالیت‎های دولتی بیش از حد در خصوص تبلیغات این روزها ندارم زیرا اعتقاد داریم باید کاری کنیم که مردم، برگزاری این جشن‎ها را به عهده بگیرند نه اینکه یک کار دیکته شده از سوی مراجع دولتی انجام شود و به همین منظور باید سعی کنیم زمینه برگزاری جشن‎های مردمی در این ایام فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: برجام نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است که توانست علاوه بر حل بسیاری از موضوعات و تحریم‎ها، پروژه ایران هراسی دشمن را با شکست روبرو می‎کند.
وی افزود: این فرصت بزرگ برای انقلاب اسلامی با منویات و راهبری حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی و مقاومت مردم و تدابیر دولت تدبیر و امید بدست آمد وباید از همه فرصت‎ها برای حل مشکلات کشور و توسعه انقلاب اسلامی بهره ببریم.
استاندار قم بیان کرد: در دهه فجر امسال در این استان، 76 پروژه به بهره برداری می‎رسد و 3 پروژه نیز کلنگ زنی خواهد شد؛ این پروژه‎ها بالغ بر 4000 میلیارد اعتبار را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: این پروژه‎ها در عرصه های عمرانی شهری و روستایی، صنعتی و کشاورزی، مسکن وآموزش و تفریحی افتتاح می‎شود؛ 13 پروژه عمرانی شهری، 15 پروژه عمرانی روستایی، 20 پروژه کشاورزی، 3 پروژه صنعتی، 2 پروژه در بخش مسکن شامل بیش از 2000 مسکن و... از جمله این پروژه‌هاست.
صادقی خاطرنشان کرد: کلنگ زنی بیمارستان بخش خصوصی و طرح فاضلاب شهرک امام حسن و افتتاح 2218 پروژه مسکن و طی کردن آخرین مراحل اتمام مسکن مهر در استان، 17 واحد آموزشی و گازرسانی به بخش‎های روستایی از مهمترین این برنامه‌های این ایام است که البته با حضور دکتر جهانگیری چند پروژه بزرگ دیگر نیز به افتتاح می‎رسد که خارج از این 79 پروژه است.
وی اظهار کرد: با رفع مشکلات اداری رفع تحریم‎‌ها قطعا گشایش‎های خوبی در زمینه حل مشکلات اقتصادی در استان انجام می شود و به همین منظور در استان قم بیش از 40 تا 50 پروژه بزرگ به بخش خصوصی که دارای اهلیت تخصصی باشد واگذار می‎شود تا این پروژه ها با مشارکت مردم به بهره برداری برسد.
وی گفت: پس از مشکلاتی که در سالهای اخیر ایجاد شد ظرفیت فعال صنعتی در شهرک‌های صنعتی حدود 40 درصد بود که امیدواریم با رفع موانع و افزایش حمایت های دولتی این مراکز دوباره فعال شده و نقش مهمی در رونق کسب و کار و کاهش نرخ بیکاری در استان داشته باشد.
صادقی با اشاره به مشکلات پروژه سه سطحی عمار یاسر بیان کرد: این پروژه باید تا امروز تکمیل می شد ولی مشکلات مهمی باعث تاخیر در این پروژه شد که از این بابت هم متاسف و هم شرمنده مردم هستیم ولی با حل مشکلات امیدواریم این پروژه تا شش ماهه اول سال به پایان برسد.
وی گفت: یکی از مشکلات مهم استان، مساله فرودگاه قم است که به یک مشکل بسیار پیچیده حقوقی و فنی و.... مبدل شده است که امیدواریم با فعال کردن تیم های تخصصی این موضوع را نیز تا شش ماهه اول سال آینده به شکل واضح مشخص کنیم و نتایج آن را به مردم نیز ارایه دهیم.
استاندار قم با اشاره به افزایش 26 درصدی بودجه استان قم نسبت به سال گذشته اظهار کرد: بخش بسیار مهمی از اعتبارات خرج شده در استان مرتبط با بودجه های مرتبط با سفر رهبر انقلاب و رییس جمهوری است که کمک بزرگی به حل مشکلات عمرانی در استان قم بود.
وی در پاسخ به سوالی پیرامون مهاجرت فزاینده به قم گفت: مهاجرت یک پدیده پیچیده است که اگر به خوبی مدیریت شود به این یک ابزار قدرت مبدل می شود و در این زمینه طرح تفصیلی شهر قم که در آخرین مراحل خود قرار دارد تکلیف این حوزه را مشخص می کند.
استاندار قم خاطرنشان کرد: این شهر طلابی از 100 کشور جهان را در خود جای داده است که باید برای استفاده از این ظرفیت برنامه داشت نه اینکه بخواهیم درهای این شهر که مرکز و قطب فکری جهان تشیع است را ببندیم؛ درخواست رهبری برای ادامه تحصیل فرزندان مهاجران غیر مجاز نشان می دهد که کشور ما مثل دیگر کشورها نیست که قوانین سخت و مادی گرایانه بر آن حاکم باشد.

captcha