کد خبر: 3473527
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸

پخش ويژه‌برنامه‌های دهه فجر از راديو غنا

گروه بین‌الملل: برنامه زنده رادیویی در معرفی فرهنگ و انقلاب اسلامی ایران با همكاری رایزنی فرهنگی ايران در غنا به منظور بزرگداشت ایام دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از طریق کانال لاتینو آکرا، پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اين برنامه راديويی به مدت پنج ساعت از شنبه 10 بهمن هم زمان با افتتاح نمایشگاه فرهنگی و هنری ايران آغاز شده و تا 17 بهمن، همزمان با برگزاری همایش بزرگداشت انقلاب اسلامی از سوی رایزنی فرهنگی كشورمان در غنا، ادامه خواهد داشت.
 
ادیت‌شده//پخش ويژه‌برنامه‌های دهه فجر از راديو غنا
 
موضوعات اين برنامه رادیویی شامل تاریخچه انقلاب اسلامی و روند پیروزی آن، نقش رهبری حضرت امام خمینی(ره) و مقایسه شخصیت کاریزماتیک رهبری با دیگر نهضت‌ها، تاریخ و فرهنگ مردم ایران، آزادی ادیان و روابط فرهنگی دوجانبه، است.
 
این برنامه توسط ادریس توپو، کارمند بومی رایزنی فرهنگی ايران در غنا اجرا می‌شود و محمدحسن ایپکچی، رایزن فرهنگی كشورمان نیز ضمن حضور در یکی از این برنامه‌ها، به اختصار در خصوص انقلاب اسلامی و روابط فرهنگی دوجانبه سخن گفت.
 
این شبكه راديويي به صورت زنده و 24 ساعته، مناطق جنوبی و پنج استان غنا و نیز منطقه ساحلی کشور توگو در همسایگی غنا را در پوشش خود قرار داده است.
captcha