کد خبر: 3474064
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳
آخرین اخبار از جریان‌های تکفیری/

اجباری‌شدن حمل پرچم داعش/ بازداشت تکفیری‌ها در روسیه/ اذعان به ناتوانی داعش

گروه بین‌الملل: آخرین اخبار از جریان‌های تکفیری از اجباری‌شدن پرچم داعش در موصل، بازداشت گروهکی تکفیری در روسیه و اذعان فرمانده عملیات هوایی فرانسه به ناتوانی داعش حکایت دارد.

اجباری‌شدن حمل پرچم داعش/ بازداشت گروهک تکفیری در روسیه/ اذعان فرانسه به ناتوانی داعش
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، داعش مردم موصل را مجبور کرده است که پرچم سیاه این گروه تروریستی را روی خودروهای شخصی خود نصب کنند.

منبعی محلی در شهر موصل مرکز استان نینوا تأکید کرد: هر کسی در شهر موصل خودروی شخصی دارد، باید پرچم داعش را روی آن نصب کند.

منبع مذکور اعلام کرد: هر خودروی شخصی که پرچم داعش روی آن نصب نشده باشد، مصادره می‌شود.
 
این منبع درباره علت اجبار مردم موصل به نصب پرچم داعش روی خودروهای شخصی گفت: داعش برای اینکه خودروهایش در حملات هوایی ارتش عراق منهدم نشود، مردم را مجبور به استفاده از پرچم سیاه خود کرده است تا خودروهای شخصی مردم از خودروهای داعش قابل تشخیص نباشد.

نیروی هوایی ارتش عراق تاکنون تعدادی از خودروهای داعش را در شهر موصل منهدم کرده و تعداد زیادی از نیروها و سرکردگان این گروه تروریستی را کبه هلاکت رسانده است.
 
بازداشت گروهک وابسته به داعش روسیه

پرس تی وی گزارش داد: سرویس امنیتی روسیه از دستگیری هفت عضو گروه تروریستی داعش در استان سوردلوفسکِ این کشور خبر داده است.
 
اینترفکس به نقل از مقام‌های امنیتی روسیه اعلام کرد این افراد که امروز، 19 بهمن‌ماه، در شهر یکاترینبورگِ منطقه اورال دستگیر شدند، قصد اجرای عملیات تروریستی در مسکو، سن پترزبورگ و سوردلوفسک داشتند.
 
بر پایه گزارش‌ها، اتباع روس و شهروندان کشورهای آسیای مرکزی از اعضای این گروه بودند.
 
سرویس امنیتی روسیه بدون اعلام جزئیات بیشتر افزود یکی از اعضای داعش که به تازگی از ترکیه وارد این کشور شده بود، سرکردگی این گروه را بر عهده داشت.
 
گروه تروریستی داعش از چندی پیش عراق و سوریه را هدف حملات بی‌رحمانه خود قرار داده است.
 
خشونت‌های داعش به این دو کشور عربی محدود نشده و این گروه در بعضی کشورهای اروپایی نیز دست به حملات تروریستی زده است.
 
پس از حملات تروریستی عناصر وابسته به این گروه در پاریسِ فرانسه و سن برنادینویِ کالیفرنیا در امریکا که ده‌ها کشته به جا گذاشت، نهادهای امنیتی کشورهای غربی و اروپایی تدابیر امنیتی را در کشورهای خود تشدید کردند.
 
اما روسیه تنها به تشدید تدابیر امنیتی اکتفا نکرده و با مجوز سوریه و به خواست این کشور از هشتم مهر‌ماه سال جاری حملات هوایی به مواضع داعش در این کشور عربی را آغاز کرده و تاکنون در این امر موفق بوده است.

فرانسه: داعش ناتوان شده است
 
العالم همچنین گزارش داد: فرمانده عملیات هوایی فرانسه در ائتلاف آمریکا اعلام کرد که داعش در موقعیت دفاعی قرار گرفته است.
 
دریادار رِنِه ژان کرنیولا گفت: داعش هم اکنون در موضع دفاعی است و به علت حملات هوایی ائتلاف نمی‌تواند در درگیری‌ها پیروزی به دست بیاورد و یا مناطق جدیدی را تصرف کند.
 
کرنیولا در مصاحبه با شبکه بی بی سی مدعی شد: من مطمئنم که افزایش تعداد جنگنده‌های فرانسوی تأثیر زیادی در مبارزه ائتلاف با داعش داشته است.
 
کرینیولا افزود: خروج شهر رمادی عراق از سیطره داعش نشان می‌دهد که این گروه دیگر در میدان جنگ برتری ندارد.
 
فرانسه درپی حملات تروریستی نوامبر 2015 پاریس که 130 کشته برجای گذاشت، ادعا کرد که حملات هوایی خود را در عراق و سوریه برای مبارزه با داعش افزایش خواهد داد.
 
داعش ساخته و پرداخته سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی و اسرائیلی است و تفکرات آن برخاسته از وهابیت است؛ ابوبکر بغدادی، سرکرده اصلی گروه تروریستی داعش در دوران حضور اشغالگران آمریکایی در عراق، در زندان بوکا در اختیار آمریکایی‌ها بود و پیش از خروج اشغالگران آمریکایی، از زندان آزاد شد. با ایجاد این گروه شمار قابل توجهی از افراطی‌ها از کشورهای مختلف حتی آمریکا و کشورهای اروپایی، در سایه سکوت مقامات آن کشورها و با همکاری سرویس‌های اطلاعاتی غربی و همپیمانان آنها در منطقه به راحتی توانستند به این گروه تروریستی ملحق شوند. اما اکنون بازگشت این تروریست‌ها به یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کشورهای غربی تبدیل شده است.
captcha