کد خبر: 3474848
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵

خروش انقلابی مردم قزوین/ قزوین سراپا فریاد مرگ بر امریکا شد

گروه سیاسی: همزمان با مردم انقلابی سراسر کشور، فریاد مرگ بر امریکا در شهر قزوین طنین انداز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، مردم استان قزوین نیز همگام با مردم سراسر کشور، فریاد مرگ بر امریکا را سردادند تا ثابت کنند همانند 22 بهمن 57 پشتیبان انقلاب اسلامی هستند.

خیابان های منتهی به میدان آزادی قزوین مملو از پیر و جوانانی است که با پرچم ها و پوسترهای مرگ بر امریکا، مرگ بر اسراییل، الله اکبر و ما همه سرباز توییم خامنه ای برای بیعتی دوباره با انقلاب در صحنه راهپیمایی حضور پیدا کرده اند.

چهره های برجسته و مسئولین استان نیز با مردم همراه شده اند، حجت‌الاسلام عابدینی و فریدون همتی استاندار قزوین، نمایندگان مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، سردار شاهرخی فرمانده سپاه استان و جمعی از مسئولین استانی نیز در بین مردم دیده می شوند.

قزوین سراپا شور و عشق به انقلاب شده و حضور کودکان در کنار پدران و مادران نیز جلوه ای زیبا از عشق به انقلاب را به نمایش گذاشته است.
captcha