کد خبر: 3475043
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳

حضور پرستاران سخت‌كوش در نماز جمعه تهران

كانون خبرنگاران نبأ: به مناسبت تولد حضرت زينب(س) و روز پرستار روز گذشته 23 بهمن‌ماه و در نماز جمعه تهران و در خطبه‌های پيش از نماز رئيس كل سازمان نظام پرستاری كشور به ایراد سخنانی پرداخت؛ همچنين پرستاران سخت ‌كوش و كم توقع كشورمان هم در نماز جمعه حضور داشتند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به مناسبت تولد حضرت زینب(س)و روز پرستار روز گذشته 23 بهمن‌ماه، در خطبه‌های پیش از نماز جمعه تهران، رئیس كل سازمان نظام پرستاری كشور به ایراد سخنانی پرداخت.
همچنین پرستاران سخت‌كوش و كم‌توقع كشورمان هم در نماز جمعه حضور داشتند و در كنار شیرینی‌ها و ارزش این كار كمی هم از كاستی‌ها گفتند.
آنها از ایستادن‌های طولانی و عوارض جسمی ناشی از آن گفتند و حقوقی كه تناسبی با این سختی كار ندارد، اختلاف حقوق بسیار فاحش با پزشكان هم یكی از گلایه‌هایشان بود.
فضای سنگین بیمارستان و پیدا شدن حالات افسردگی یكی از ترس‌هایشان بود؛ آن‌ها از مسئولین توقع رسیدگی به مشكلاتشان و از مردم توقع همكاری و حفظ آرامش در هنگام خدمتشان داشتند؛ در پایان شیرینی كار خود را زمانی دانستند كه بیماری روی تخت به بیمارستان منتقل می‌شود و با پای خودش بیمارستان را ترك می‌كند.


* محمدعلي نادعلي
captcha