کد خبر: 3479682
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
جواد جلالی، برگزیده همایش تکریم چهره‌های قرآنی؛

خدمت سربازی، مسیر زندگی استاد قرآن را تغییر داد

کانون خبرنگاران نبأ: جواد جلالی، کارشناس قرآنی و مذهبی رادیو دنا، یکی از برگزیدگان همایش تکریم چهره‌های قرآنی امسال بود؛ وی در گفت‌وگویی با کانون خبرنگاران نبأ، هم‌دوره خدمت سربازی خود را عامل مهمی در قرآنی شدن زندگی خود می‌داند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، جواد جلالی، کارشناس قرآنی و مذهبی برنامه سروش آسمانی در رادیو دنا است؛ وی در سال 1341 در روستای حسین‌آباد استان کهکیلویه و بویراحمد، در خانواده‌ای مذهبی متولد شد،این استاد قرآن آغاز شکوفایی فعالیت‌های دینی خود را، دوران خدمت سربازی‌اش در تهران می‌داند.


این استاد قرآنی در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، از آغاز فعالیت‌های قرآنی خود اینچنین بیان کرد: من در خانواده‌ای مذهبی، سنتی متولد شدم اما زمان آشنایی کامل با قرآن را دوران خدمت سربازی در تهران می‌دانم، در سال 1362 با سرباز هم‌دوره‌ای خودم، ابوالفضل علیدوست ابرکوهی آشنا شدم، هم‌نشینی با او برای من بسیار تأثیرگذار بود و او که اکنون در معاونت فرهنگی دانشگاه پردیس در قم فعالیت دارد، مرا با علوم قرآنی، احکام و مفاهیم قرآن آشنا کرد و مسیر قرآن را به من نشان داد.
وی در مورد آغاز رسمی فعالیت‌های قرآنی خود گفت: بعد از دوران خدمت و قرآنی شدن زندگی من، در سال 1363 در آموزش و پرورش یاسوج به‌عنوان مربی تربیتی مشغول به‌کار شدم و به خواست خداوند در همان سال به‌عنوان معلم قرآن شروع به فعالیت کردم.
جلالی افزود: در تابستان سال 1367 توفیق حاصل شد و در دومین دوره تربیت‌معلم قرآن شرکت کرده و به تهران اعزام شدیم، در اردوگاه شهید باهنر تهران به‌مدت 21 روز نزد اساتید متخصصی همچون مرحوم اربابی، موسوی بلده، محمد عباسی، استاد زکی‌لو و استاد خواجوی مهارت کامل را به‌دست آوردیم، بعد از آن من به‌صورت حرفه‌ای به دنبال تدریس قرآن رفتم و در شهر یاسوج به‌عنوان معلم قرآن شناخته شدم.


وی در رابطه با فعالیت‌های قرآنی و محافل قرآنی‌ خود در شهر یاسوج گفت: نزدیک به 10 سال است که در دانشگاه‌ها و مدارس یاسوج به تدریس دروس قرآنی پرداخته‌ام، همچنین در استان کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان داور تجوید و در موسسات قرآنی، مدرسِ تربیت معلم قرآن، روخوانی، روانخوانی و تجوید بوده‌ام، جدا از محافل قرآنی در مساجد شهر، شب‌های شنبه نزد اساتید معارف دانشگاه آزاد یاسوج و شب‌های دوشنبه محافل قرائت قرآن خانوادگی را دائر کرده‌ایم، در این میان، در مرکز صدا و سیمای استان کهکیلویه و بویراحمد، به‌عنوان کارشناس قرآنی و مذهبی در برنامه سروش آسمانی که روزهای شنبه و چهارشنبه از رادیو صدای دنا پخش می‌شود و دربرنامه به‌اتفاق، که تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با شعار سال است، حضور دارم و به لطف خدا تمام وقتم با قرآن تکمیل شده است.
این خادم قرآن، خطاب به نسل جوان کشور، گفت: تنها راه چاره و راه سعادت و رستگاری فقط در پناه بردن به قرآن و اهل‌بیت(ع) است و طبق حدیث ثقلین، به فرمایش پیامبر اکرم(ص) به قرآن و اهل‌بیت(ع) پناه ببرید تا انشالله رستگار و موفق باشید.
captcha