به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، هادي پژوهشجهرمي، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در جلسه ستاد صيانت از حقوق شهروندي استان لزوم استفاده از ظرفيت نوروز بهعنوان فرصتي كه حضور گردشگران متعددي به شيراز را رقم ميزند، افزود: با توجه به جايگاه فرهنگي و تاريخي اين استان خدمات معنوي و فرهنگي ويژهاي بايد به مسافران ارائه شود.
وي تصريح كرد: ارائه خدمات فرهنگي و معنوي به گردشگران بايد متناسب با جايگاه فرهنگي و مذهبي شيراز و استان فارس بايد به گونهاي باشد كه افراد تاثير خوبي بگيرند و اين موضوع بايد جدا از خدمات فيزيكي ستاد تسهيلات سفر مورد توجه دستگاههاي مسئول قرار داشته باشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري فارس با بيان اين كه فرهنگ ديني و اعتقادي با همه وجود مردم ايران آميخته شده است، ادامه داد: همه مردم داراي پايه هاي مذهبي هستند و اگرچه افراد ممكن است دچار غفلتهايي شوند اما ميتوان با زبان نرم و رفتارهاي جذاب و زيبا با آنها روبرو شد؛ زيرا اسلام رابطهاي با رفتارهاي خشن ندارد.
پژوهش با تاكيد بر اينكه براي اجراي برنامههاي نوروزي بايد بر نيروي مردمي تكيه كرده و از توان سازمانهاي مردم نهاد استفاده كنيم، افزود: هرگاه كارها به مردم واگذار شده استنتايج موفق آميزي به دست آورده ايم.
وي ابراز اميدواري كرد كه در زمينه صيانت از حقوق شهروندي عملکرد خوبی در سال آینده داشته باشيم و مهمانان نوروزي نيز با خاطره خوبي استان فارس را ترك كنند.
پژوهش ادامه داد: پس از پايان فعاليتهاي نوروزي، عملكرد دستگاههاي مسئول ارزيابي و از دواير داراي عملكرد مطلوب و موفق قدرداني ميشود.