کد خبر: 3482303
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۹
آیت الله یزدی:

مجلس خبرگان رهبری در طول رهبری قرار دارد

گروه سیاسی: رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه این مجلس در نظام اسلامی اظهار کرد: این مجلس در طول رهبری قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیت الله محمد یزدی عصر امروز چهارشنبه 19 اسفند ماه، در مراسم اختتامیه نوزدهمین اجلاس از چهارهمین دوره مجلس خبرگان رهبری در مورد موقعیت مجلس خبرگان رهبری در نظام اسلامی اظهار کرد: نظام حاکمیت ولایت فقیه از نظر دنیا یک نظام مستحدث است و هنوز دنیا ماهیت و هویت حاکمیت را آن طور که باید نشناخته است و شاید حتی در داخل نیز عده‌ای یا نشناخته‌اند و یا نمی‌خواهند بشناسند.

وی افزود: امام خمینی(ره) به عنوان موسس حکومت ولایت فقیه در این مورد فرمودند که حاکمیت ولایت فقیه، همان حاکمیت پیامبر اسلام و امیر المومنین(ع) است یعنی ماهیت حاکمیت ولایت فقیه همان ماهیت حاکمیت پیامبر(ع) و ائمه(ع) است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دو وظیفه مهم مجلس خبرگان رهبری در قانون اساسی گفت: علاوه بر دو وظیفه تعیین رهبری و مراقبت بر استمرار و دوام شرایط منتخب، مطلب سومی را در جلسه افتتاحیه مطرح کردم مبنی بر مراقبت از هویت حاکمیت فقیه.

وی تصریح کرد: بر اساس اطلاعاتی که دارم کسانی از گذشته در خارج و داخل به دنبال این بوده‌ و هستند که این حکومت در ادامه به اشکال دیگری که در دنیا وجود دارد، تبدیل شود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در مورد ویژگی حکومت ولایت فقیه اظهار کرد: تک تک ادارات، سازمان‌ها در نظام اسلامی تا زمانی که به ولایت فقیه مرتبط نباشند مشروعیت پیدا نمی‌کنند، هر چند حمایت، همراهی و پشتیبانی مردم لازم است اما بدون این ارتباط، مشروعیت آنها محقق نمی‌شود.

وی در مورد جایگاه مجلس خبرگان رهبری گفت: نکته‌ای که مطرح می‌شود این است که در این نظام که قوای سه گانه هستند و در زیر مجموعه آنها دهها سازمان وجود دارد و در راس آنها رهبری قرار گرفته، مجلس خبرگان در عرض رهبری قرار گرفته یا در طول آن؟

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: مجلس خبرگان رهبری در طول رهبری قرار دارد چرا که انتخاب رهبری توسط مجلس خبرگان و نظارت بر استمرار شرایط بر عهده این مجلس است. بنابراین باید مراقب بود تا حکومت ولایت فقیه به سایر حکومت‌ها تبدیل نشود.

وی در پایان سخنان خود خاتمه چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری را اعلام کرد و گفت: معارفه پنجمین دوره مجلس خبرگان طی روزهای 4 و 5 خرداد ماه سال 95 طبق قانون با حضور اعضا شورای نگهبان آغاز می‌شود و مجلس چهارم تا هفتم خرداد ماه سال آینده اعتبار دارد.

بنابراین گزارش پس از سخنان آیت الله یزدی، حجت الاسلام و السلمین دری نجف آبادی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان بیانیه پایانی نوزدهمین و آخرین اجلاس دوره چهارم را قرائت کرد.

captcha