کد خبر: 3483020
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵

شهيد «محمدرضا طبايي» بعد از 33 سال در شهر خود آرام گرفت

گروه اجتماعي: همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، مراسم تشييع و تدفين پيكر شهيد «محمدرضا طبايي»، شهيد 16 ساله‌اي كه بعد از 33 سال به آشيانه خود باز گشته است، در شيراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از فارس، همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، مراسم تشييع و تدفين پيكر شهيد «محمدرضا طبايي»، شهيد 16 ساله‌اي كه بعد از 33 سال به آشيانه خود باز گشته است، امروز، 23 اسفندماه در شيراز برگزار شد.
اين مراسم معنوي با حضور اقشار مختلف مردم خداجو و متدين شيراز در ساعت 9:30 صبح امروز از حرم مطهر حضرت سيدعلاءالدين حسين‌بن موسي‌الكاظم(ع) آغاز شد كه در اين حرم مطهر آيت‌الله سيدشرف‌الدين ملك حسيني، نماينده ولي فقيه در استان كهگيلويه و بويراحمد بر پيكر اين شهيد بزرگوار نماز اقامه كرد.
در ادامه پيكر مطهر شهيد طبايي بر روي دستان مردم خداجوي شيراز تا ابتداي خيابان حسيني حمل شد كه در آن عزادران به سوگواري حضرت زهرا(س) نيز پرداختند و در نهايت اين كاروان به سمت گلزار شهداي شيراز جهت برگزاري مراسم خاكسپاري حركت كرد.
«شهيد محمدرضا طبايي» يكي از شهدايي است كه همراه با كاروان 94 شهيد گمنام دوران دفاع مقدس با عنوان «شاهدان بصير» در اواخر دي و اوايل بهمن‌ماه سال جاري به‌مدت 10 روز ميهمان اهالي فارس بود.
اين شهيد بزرگوار در آذرماه سال 1361 و در عمليات محرم و منطقه تپه 175 به درجه رفيع شهادت نائل شده بود كه بعد از گذشت 33 سال پيكر مطهر او به وطن بازگشته است.
بناست تا مراسم تكريم و ترحيم اين شهيد بزرگوار فردا دوشنبه، 24 اسفندماه جاري از ساعت 14:30 الي 16 در حسينيه عاشقان ثارالله(ع) شيراز برگزار شود.
مهران بهرمن
|
Germany
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
0
1
سلام به امام عاشقان و به شهدای گرامی خوشا به حالشان و تبریک به خانواده شان و غرور ملی ایران عزیز و به مردم شهید پرور شیراز مخصوصا خانواده طبایی.
علي س
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۸
0
0
ما ملت ايران تا ابد مديون خون شهدا هستيم ياد شهيد طبائي بخير
captcha