کد خبر: 3485572
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۸
نجفی:

مداحان گسترده‌ترین تشکل‌های‌ دینی هستند/ لزوم اهتمام ویژه در تبیین سبک زندگی اهل بیت(ع)

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی فسا با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع مداحان گفت: مداحان به‌عنوان گسترده‌ترین تشکل‌های‌ دینی که با اجتماعات مختلف ارتباط دارند باید در بیان سبک زندگی ائمه اهتمام ویژه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام احمد نجفی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی فسا با اشاره به دیدار مداحان، شاعران و ذاکران اهل بیت(ع) با مقام معظم رهبری در سالروز میلاد حضرت زهرا(س) گفت: مقام معظم رهبری توصیه‌ها و نکات کاربردی به مداحان عرضه داشتند که باید درس‌های کاربردی زندگانی ائمه هنرمندانه بیان شود تا زمینه‌ساز ولایت و دنباله‌روی عملی از اهل بیت(ع) شود.
وی افزود: مداحان به‌عنوان گسترده‌ترین تشکل‌های‌ دینی که با اجتماعات، هیئات، محافل و مجالس مختلف ارتباط دارند باید این فرمایش معظم‌له را عمل کنند و در بیان ارزش‌ها و سبک زندگی و سفارشات ائمه اهتمام ویژه داشته باشند تا برای جامعه و زندگی مردم ما ارزشمند شود چون خود ائمه فرمودند اگر مردم محاسن و خوبیهای ما را بدانند از ما متابعت می‌کنند.
امام جمعه موقت فسا با اشاره به فرازی از سخنان مقام معظم رهبری در اتکای زورگویی استکبار در امور سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی که از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی و ملت فرو گذار نمی‌کنند، تصریح کرد: در طول ۳۸سال از پیروزی انقلاب اسلامی مستکبرین و در رأس آن‌ها آمریکای جهانخوار در همه موارد اعم از جنگ نرم، تحریم و شبیخون و ناتوی فرهنگی و اخیراً هم ورود و نفوذ پیدا کرده است که به فضل الهی شکست خورده و موفق نخواهد شد و اخیراً هم بعد از توافق برجام تحریم خصمانه و دشمنی بیشتر خودش را به بهانه برنامه و آزمایش موشکی انجام داده که نشان از خوی درندگی او دارد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی فسا با بیان جمله مقام معظم رهبری در جواب افرادی که دنیای فردا را دنیای مذاکره می‌دانند نه موشک گفت: بحمد الهی کشور و نظام ما در جهت بازدارندگی و برای دفاع از خود، برنامه موشکی و تقویت بنیه نظامی خود ادامه می‌دهد و با در اختیار داشتن بهترین پهبادها و موشک‌های دور برد برای دفاع از نظام و مملکت اسلامی خود آماده است.
نجفی در ادامه با اشاره با شعار سال ۹۵ سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل افزود: مسئولان با تدبیر بلند مدتی که برای اقتصاد داخلی کشور می‌اندیشند دغدغه و سفارش مقام معظم رهبری را عمل کرده و از ظرفیت‌های کشور به خوبی استفاده تا مردم وضع معیشتی خوبی پیدا کنند.
captcha