کد خبر: 3485678
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۲

اولین شهید مدافع حرم ملایر به دیار باقی شتافت

گروه اجتماعی: «حیدر ابراهیم‌خانی» به عنوان اولین شهید مدافع حرم ملایر از گروه مهندسی رزمی 43 امام علی(ع) ملایر در عملیات مستشاری در سوریه به فیض شهادت نائل آمد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، همزمان با آغاز سال 95 خبر شهادت حیدر ابراهیم‌خانی، اولین شهید مدافع حرم از شهرستان ملایر فضای استان همدان را عطرآگین کرد.

در پی شهادت حیدر ابراهیم‌خانی در سوریه، روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان اطلاعیه‌ای صادر کرد که در آن با تبریک و تسلیت شهادت این پاسدار شجاع و گرانقدر اسلام به محضر حضرت ولی‌عصر(عج) و نائب برحقش امام خامنه‌ای و مردم شریف استان همدان، آمده است:

حیدر ابراهیم‌خانی از پاسداران گروه مهندسی رزمی 43 امام علی(ع) ملایر و مدافعان حرم صبح روز شنبه، 14 فروردین ماه در عملیات مستشاری و در حفظ و حراست از حرم حضرت زینب(س) و کمک و تقویت جبهه مقاومت اسلامی در سوریه به ‌دست تروریست‌های تکفیری داعش به شهادت رسید.

شهید حیدر ابراهیم‌خانی از گروه مهندسی رزمی 43 امام علی(ع) ملایر اولین شهید مدافع حرم از شهرستان ملایر و هفتمین شهید مدافع حرم استان همدان است.

گفتنی است، از دیگر شهدای مدافع حرم استان شهید حاج‌حسین همدانی، شهید مجتبی کرمی، شهید مجید صانعی، شهید میلاد مصطفوی، شهید محسن فانوسی و شهید مرتضی است.

یادآور می‌شود، روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان  از اخبار تکمیلی در خصوص مراسم تشییع و بزرگداشت این شهید گرانقدر، خبر داد.
captcha