کد خبر: 3486441
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴
آیت‌الله یزدی:

شاخصه‌های حوزه انقلابی تعریف شود

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس شورای عالی جامعه مدرسین گفت: باید راه‌کارهای لازم نسبت به شاخصه‌های حوزه انقلابی و انقلابی ماندن حوزه‌ها مشخص شده و با استخراج آسیب‌ها و بایدها و نبایدها، زمینه تحقق این امر میسر گردد.

شاخصه‌های حوزه انقلابی تعریف شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله محمد یزدی، امروز، 18 فروردین در دیدار اعضای هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم که در راستای تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر حوزه انقلابی و انقلابی ماندن حوزه‌ها برگزار شد؛ در سخنانی، ضمن تأکید بر جدیت مسئولین و مدیران حوزوی جهت تحقق این امر، اظهار داشت: مهمترین مسئله در حال حاضر تبیین اختلافات و شفاف نمودن مشکلات است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: باید راه‌کارهای لازم نسبت به شاخصه‌های حوزه انقلابی و انقلابی ماندن حوزه‌ها مشخص شده و با استخراج آسیب‌ها و بایدها و نبایدها زمینه تحقق این امر میسر گردد.
captcha