کد خبر: 3486650
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
آیت‌الله میرعمادی:

مسئولان پاسدار حقوق ملی و دستاوردهای کشور باشند

گروه سیاسی و اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی، گفت: مسئولان باید پاسدار حقوق ملی ایران باشند و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را به‌خوبی حفظ کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های این هفته نمازجمعه در مصلی خرم‌آباد به بیستم فروردین ماه سالروز قطع رابطه سیاسی ایران و آمریکا و همچنین روز ملی فناوری هسته‌ای اشاره کرد و گفت: اين روز نماد استقامت و جهاد ملت ايران در برابر سختی‌ها و نشانگر خواستن و توانستن ملت انقلابي ايران در برابر آمريكا و استكبار جهانی است.
وی افزود: این روز تداعی‌کننده یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی یعنی استقلال و خودکفایی در ایران است و دیدیم که رابطه ایران با آمریکا قطع شد و به برکت آن استقلال ما حفظ شده و توانستیم به فناوری هسته‌ای دست پیدا کنیم.
خطیب نماز جمعه خرم‌آباد اضافه کرد: امروز در زمینه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی،‌ فرهنگی و نظامی اقتدار و استقلال در ایران وجود دارد که به‌خاطر قطع رابطه با آمریکا بوده است و در واقع معنای قطع رابطه با آمریکا قطع کردن دست این کشور از دخالت در کشور است.
وی در ادامه با اشاره به سخن رئيس جمهور آمريكا در مورد پيشرفت‌های نظامی وهسته‌ای ايران افزود: جای تاسف است كه عده‌ای در داخل كشور اين سخنان را می‌شنوند و دوباره در مورد مذاكره وارتباط با آمريكا حرف می‌زنند.
آیت‌الله میرعمادی اضافه كرد: توليد انبوه موشك، موفقيت‌های هسته‌ای و پيشرفت‌های نظامی ملت ايران توان مقابله با اين ملت را از آمريكا سلب كرده است.
وی بيان داشت: امروز مسئولان بايد به پيشرفت‌های همه‌جانبه و توانمندی‌های داخلی فناوری هسته‌ای تكيه وافتخار كنند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به نام‌گذاری شعار سال به «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» اظهار كرد: ملت ايران بايد امسال با تكيه بر توانمندی‌های داخلی و دنبال كردن سياست‌های اقتصاد مقاومتي به استقلال اقتصادی نيز دست پيدا كند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: سال اقتصاد مقاومتی به این معنی است که با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و با دنبال کردن سیاست‌های مقاومتی به استقلال اقتصادی دست پیدا خواهیم کرد و ملت ایران تمام تحریم‌ها را دور می‌زند و استقلال خود را حفظ می‌کند.
وی تاکید کرد: اگر امروز در زمینه اقتصاد مشکلاتی داریم مطمئنا با دنبال کردن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی آنها را برطرف می‌کنیم.
خطیب جمعه خرم‌آباد گفت: مسئولان باید پاسدار حقوق ملی ایران باشند و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را به خوبی حفظ کنند.
آیت‌الله میرعمادی در بخشی از سخنانش به بیست و یکم فروردین سالروز تاسیس بنیاد مسکن و افتتاح حساب شماره 100 حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد و افزود: امام ابتکارات بسیار ارزشمندی داشته و برای تامین مسکن نیازمند و محرومان حساب 100 را افتتاح کردند و دستور دادند تا خیرین و نیکوکاران به این حساب کمک کرده که برای محرومان مسکن ساخته شود که شکر خدا بنیاد مسکن در زمینه ایجاد مسکن روستایی اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.
‌نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش ديگری از سخنانش با اشاره به آغاز ماه رجب اظهارکرد: ماه‌های رجب، شعبان و رمضان سه ماه برای اصلاح نفس انسان است.
captcha