کد خبر: 3486985
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰
امام جمعه شیراز:

حل مشکلات نظام اسلامی در گرو برقراری اقتصاد اسلامی و دینی است

گروه سیاسی: آیت‌الله ایمانی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی پیش از پیروزی انقلاب نیز وجود داشت، گفت: در نظام اسلامی باید اقتصاد اسلامی و دینی برقرار شود تا مشکلات از بین برود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی،‌ نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز،‌ 21 فروردین در گردهمایی مدیران کل صنعت، معدت و تجارت استان‌هاي كشور که با حضور وزیر صنعت در شیراز برگزار شد، گفت: مشکلات اقتصادی پیش از پیروزی انقلاب نیز وجود داشت اما در نظام اسلامی باید اقتصاد اسلامی و دینی برقرار شود تا مشکلات از بین برود.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون به اقتصاد دینی و اسلامی توجه نشده و در مقاطع مختلف به راست و چپ کشیده شده‌ایم.
وی با بیان اینکه امسال باید از فضای شعار و آمار خارج شویم و آنچه را که لازم است به مردم ارائه کنیم، افزود: در این راستا اقتصاد مقاومتی یکی از منظومه‌‌های فکری انقلاب اسلامی و از ركن‌هاي اساسی کشور است.
امام جمعه شیراز با تصریح اینکه اینکه برخی از قوانین کشور احتیاج به اصلاح دارد، گفت: زمانی که مشکلات کارخانه‌‌ها را بررسی می‌‌کنیم متوجه وجود قوانین مختلف و مانع می‌‌شویم. لذا باید به اصلاح قوانین به ‌عنوان یک موضوع مهم توجه ویژه شود.
آیت‌الله ایمانی اظهار کرد: آسیب‌های مختلفی به‌دليل بي‌توجهي به مباحث اقتصادی دیده‌ایم در حالی که امروز باید با اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی، معیشت مردم را نجات دهیم؛ چرا که حق مردم نبوده كه طي اين سال‌ها با مشکلات مختلف مواجه باشد.
captcha