کد خبر: 3487066
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۵

سفر پاپ به جمهوری آذربایجان و گرجستان

گروه بین‌الملل: واتیکان اعلام کرد پاپ فرانسیس قصد دارد پاییز سال جاری به جمهوری آذربایجان و گرجستان سفر کند.


ادیت‌شده//سفر پاپ به جمهوری آذربایجان و گرجستان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز فرهنگی قفقاز، این در حالی است که یک هفته پیش نظامیان جمهوری آذربایجان و جدایی‌طلبان ارمنی در منطقه ناگورنو ـ قره‌باغ درگیر شدند و درگیری آنها تا پیش از آتش‌بسی که روز سه‌شنبه گذشته در این منطقه اعلام شد، به طول انجامید.
 
واتیکان اعلام کرد که پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان برای سفر به جمهوری آذربایجان از ۳۰ سپتامبر تا ۲ اکتبر(نهم تا یازدهم مهرماه سال جاری) برنامه‌ریزی کرده است؛ در این بیانیه اشاره‌ای به درگیری در جمهوری آذربایجان نشده است.
 
این سفر رهبر مسیحیان کاتولیک جهان در حالی صورت می‌گیرد که ۹۵ درصد از مردم جمهوری آذربایجان مسلمان بوده و ۸۰ درصد از مردم گرجستان نیز مسیحی ارتودوکس هستند و تعداد مسیحیان کاتولیک در هر دو کشور بسیار کم است.
 
واتیکان ماه گذشته میلادی اعلام کرده‌ بود، پاپ فرانسیس ۲۴-۲۶ ژوئن سال جاری میلادی به ارمنستان سفر خواهد کرد؛ اما در ارمنستان هم تعداد مسیحیان کاتولیک بسیار کم است و بالغ بر ۹۰ درصد از مسیحیان ارمنستان ارتودوکس هستند.
 
این سفر پاپ به ارمنستان در صورتی که وی بار دیگر کشتار ارمنی‌ها از سوی امپراطوری عثمانی در جنگ جهانی اول را «نسل‌کشی» توصیف کند موجب ناخرسندی ترکیه خواهد شد.

captcha