کد خبر: 3488436
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸

«چفیه‌های زخمی» در اقلید فارس رونمایی شد

گروه هنر: همزمان با هفته بزرگداشت هنر انقلاب اسلامی آیین رونمایی کتاب «چفیه‌های زخمی»، مجموعه خاطرات سردار احمد مسعودی به قلم سیدحسن حسینی ارسنجانی در اقلید فارس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، همزمان با هفته بزرگداشت هنر انقلاب اسلامی آیین رونمایی کتاب «چفیه‌های زخمی»، مجموعه خاطرات سردار احمد مسعودی به قلم سیدحسن حسینی ارسنجانی در اقلید فارس برگزار شد.
محمد کرم اللهی، رئیس حوزه هنری و ستاد بزرگداشت هفته هنر انقلاب اسلامی در فارس در این مراسم با اشاره به نگاه خاص حضرت امام خمینی(ره) گفت: امام راحل فرمودند هنری مورد قبول است که صیقل دهنده اسلام ناب محمدی(ص)، ائمه هدی و پابرهنگان باشد.
وی ابراز کرد: کسی صیقل می‌دهد که مصقلی محکم باشد و نخستین جنبه هنرمند از نگاه حضرت امام ره معتقد و مسلمان بودن است.
رئیس حوزه هنری در بیان اندیشه امام راحل گفت: سیاهی‌ستیزی و روشنی‌ستایی ویژگی دیگر هنر از نگاه ایشان است و  به فرموده خودشان باید کوبنده نظام سرمایه داری باشد اندیشه ورز باشد و دردمند باشد.
وی با تأکید بر اینکه این هنر باید روشن‌کننده معضلات و مشکلات زمانه خودش باشد،‌ گفت: مقام معظم رهبری نیز در تبیین کار انقلابی می‌فرمایند کار انقلابی باید به موقع به اندازه و موثر باشد.
کرم‌اللهی با اشاره به رونمایی از کتاب مذکور گفت: پرداختن به حوزه دفاع مقدس و کسانی که در این عرصه جهاد کرده و برای عالم اسلام امید آفریده‌اند نیز در این عرصه تعریف می‌شود.
مسئول ستاد بزرگداشت هفته بزرگداشت هنر انقلاب اسلامی گفت: راه رجا و فلاح و رستگاری باز است جغرافیا و محدوده مهم نیست هرجا ما را فرا بخوانند می‌توانیم انجام وظیفه کنیم. چنانچه مدافعان حرم این راه را باز و بسیط گذاشته‌اند.
وی افزود: رونمایی از این کتاب به ما نشان می‌دهد در حوزه انقلاب اسلامی همه حرف‌ها گفته نشده و حرف‌های نگفته زیادی هنوز وجود دارد که باید این حرف‌ها را در اختیار نسل جوان قرار داد.
رئیس حوزه هنری فارس در تبیین وظایف حوزه هنری گفت: کار حوزه هنری انقلابی همین است. فرق ما با دیگر دستگاه‌ها همین است آنها کلیت هنر را در دستور کار دارند اما ما به هنر دینی و انقلابی و اسلامی می پردازیم. کار ما هنر کاربردی است و به صورت تخصصی به این کارها می پردازیم و حوزه هنری ملجا و پناه همه هنرمندانی است که بخواهند در حوزه انقلاب اسلامی کار کنند.
محمد محمودی نورآبادی، نویسنده دفاع مقدس نیز در این مراسم گفت: حسینی ارسنجانی را به عنوان نویسنده و داستان نویس می‌شناختیم اما نگارش چفیه‌های زخمی مرا ذوق زده کرد که او وارد فضای تاریخ شفاهی و ادبیات شفاهی جنگ شده است.
وی افزود: رسم بر این بود که بیشتر سراغ شهدا می‌رفتیم اما خوشحال شدم که سیدحسن حسینی ارسنجانی کار ارزنده‌ای کرد و سراغ نامی آشنا و یکی از زندگان رفت.
محمودی نورآبادی گفت: اگر امثال ارسنجانی این خاطرات را از سینه حاج احمدها را بیرون نکشد این خاطرات دفن خواهد شد و حقیقت تحریف می‌شود.
برنده جایزه شهید غنی پور گفت: خوشحالم که حاج احمد مسعودی مثل برخی از بیان خاطرات طفره نرفت و حرف‌هایش را در اختیار نویسنده قرار داد. یکی از امتیازات این اثر نیز این است که نویسنده‌اش داستان نویس است و علاوه بر تاریخ شفاهی مایه‌های داستانی هم دارد.
سیدحسن حسینی ارسنجانی نویسنده کتاب نیز در این مراسم گفت: من از دیرباز در رشته های مختلف هنری کار کرده ام و در جنگ نیز با شهیدان و ایثارگران اقلید مانوس بوده ام.

وی افزود: سالها کار کرده ام و جوایز متعددی کسب کرده ایم ولی چنین برنامه ای برگزار نشده است. امسال که به همت حوزه هنری فارس این اتفاق رخ داده نشان می دهد دریچه تازه ای باز شده است.
در بخش پایانی مراسم پس از اجرای دو قطعه موسیقی توسط مهدیا علیزاده ، از کتاب چفیه های زخمی رونمایی و از نویسنده اثر تجلیل به عمل آمد.
captcha