کد خبر: 3488791
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶

با تدوین برنامه‌های فرهنگی، سختی شغل قضاوت را تعدیل کرد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی دادگستری استان یزد گفت: شغل قضاوت، شغل سخت و طاقت‌فرسایی است که نیاز است شرایطی برای کاستن از این سختی مهیا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محمدرضا عرشیان، معاون فرهنگی دادگستری استان یزد 28 فروردین ماه در حاشیه گردش علمی ـ تفریحی قضات دادگستری یزد به شهرستان بافق اظهار کرد: درگیری کار قضاوت به صورت مستمر با موضوعات خشک حقوقی و خشن جنایی، روح را افسرده و جسم را مستهلک می‌کند و به همین سبب تدوین برنامه‌های متنوع مذهبی، فرهنگی و تفریحی برای قضات ضروری است.
وی با اشاره به شرایط خاص حاکم بر قضات و خانواده آنان گفت: وجود محدودیت‌های امنیتی، عرفی و اجتماعی، آزادی حضور این قشر از اجتماع را در محیط‌های عمومی و همگانی سلب کرده است و می‌طلبد تا قوه قضاییه در جبران این خلأ برنامه‌های سالم و مفیدی را با اغتنام از فرهنگ دینی و اسلامی فراهم آورد.
این مقام قضایی خاطرنشان کرد : نیروی انسانی سالم و کارآمد سرمایه یک دستگاه است که باید مورد صیانت قرار گیرد.
وی با اشاره به هزینه‌های سرشار و هنگفت نظام برای تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد گفت: به همان اندازه که تربیت نیروی انسانی مهم است حفظ و پاسداری از آن هم دارای اهمیت است و نباید اجازه داد تا این سرمایه به علت کم توجهی دچار آسسیب و آفت شود.
عرشیان برنامه‌ریزی برای پرکردن اوقات فراغت فرزندان کارکنان دستگاه قضایی را نیز خواستار شد و افزود: با برنامه‌ریزی پربار و پرثمر برای فرزندان کارکنان دستگاه قضایی، فرصت انجام وظایف و انجام رسالت قضاوت برای قضات با فراغ بال و به دور از هرگونه نگرانی و دغدغه فراهم خواهد شد.
وی یادآور شد: البته دستگاه قضایی با راه‌اندازی معاونت فرهنگی قوه قضاییه و به تبع آن معاونت فرهنگی در دادگستری استان‌ها یکسری برنامه‌هایی را شروع کرده اما به نظر می‌رسد که باید با تعیین بودجه مصوب، برنامه‌هایی فراگیر و جامع که جذابیت پیگیری و استمرار را به ویژه برای خانواده‌ها داشته باشد ترتیب داد.
captcha