کد خبر: 3491986
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷
رییس دانشگاه کاتولیک فرانسه:

ایجاد دیالوگ بین علمای اسلام و مسیحیت ضروری است

گروه سیاسی: رییس دانشگاه کاتولیک فرانسه بر لزوم ایجاد دیالوگ بین علمای مسیحیت و اسلام تاکید کرد و گفت: علمای مسلمان و مسیحی با هم دیالوگ برقرار کنند و این رابطه در سطوح مختلف ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، پرفسور هنری دلهوک رییس دانشگاه کاتولیک فرانسه ظهر امروز 6 اردیبهشت در دیدار با آیتالله العظمی مکارم شیرازی با ذکر این مطلب که مسلمانان 10 درصد جمعیت فرانسه را تشکیل می‎دهند گفت: شناخت از اسلام و مسلمانان دید انسان‎های غیر مسلمان را نسبت به آنها روشن‎تر خواهد کرد بخصوص اینکه با مراجع تقلید شیعیان نیز این دیدار انجام شود.

وی افزود: فرانسه کشوری است که در آن مذهب جایگاه خاصی دارد و در این کشور از فرقه‎های انحرافی مثل دیگر کشور ها خبری نیست و 65 درصد از مردم فرانسه را کاتولیک‏‌ها تشکیل میدهند.

رییس دانشگاه کاتولیک فرانسه تصریح کرد: این دانشگاه به عنوان یکی از مهمترین مراکز پژوهشی و آموزشی کاتولیک در جهان عهده‌دار پرورش کشیشان و همچنین ایجاد رابطه مناسب بین ادیان است.

وی گفت: مهمترین ماموریت من در 30 سال فعالیت در این دانشگاه، نزدیک کردن و ترمیم رابطه بین مسلمانان و مسیحیان است که برای این امر لوازمی نیز در نظر گرفته شده است.

وی اظهارکرد: در این دانشگاه با مطالعه دقیق ادیان ابراهیمی و کلاسیک و مدرن به دنبال فهم درستی از این ادیان هستیم و بر این باور هستیم که این ادیان باید توسط علمای این ادیان توضیح و تفسیر داده شود.

وی گفت: هم اکنون حجت‎الاسلام والمسلمین جازاری یکی از فضلای حوزه علمیه قم به عنوان استاد فقه و تفسیر شیعی در این مرکز فعالیت دارد و کتابی نیز با موضوع وحی از دیدگاه اسلام و مسیحیت و پیامبران از منظر این دو دین با همکاری ایشان منتشر شده است.

وی تصریح کرد: مسیحیان باید از مسلمانان دین آنها را بشناسند و به همین دلیل دانشجویان مسلمان در این دانشگاه حضور پیدا کرده و ادیان دیگر را نیز مطالعه می‌کنند تا با درک بهتر نسبت به ادیان مختلف، همگرایی بیشتری بین این ادیان ایجاد شود.

وی گفت: یکی از اهداف دیگر این دانشگاه آن است که مسلمان بتواند وارد شده و فرهنگ خود را بازشناسی کنند و علمای مسلمان و مسیحی با هم دیالوگ برقرار کنند و این رابطه در سطوح مختلف ادامه یابد.

captcha