کد خبر: 3493877
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۲

آغاز مسابقات چهاردهمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله کشوری بخش شفاهی چهاردهمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از صبح امروز، 12 اردیبهشت‌ماه در شهر قم آغاز شده و روز پنج‌شنبه با برگزاری مسابقات بخش بانوان پایان می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقات بخش شفاهی چهاردهمین المپیاد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ویژه برادران از صبح امروز 12 اردیبهشت ماه آغاز شد.
بنا بر این گزارش مسابقات بخش شفاهی شامل حفظ کل قرآن کریم، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ پنج جزء، حفظ سه جزء، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل در سه بخش دانشجویان، کارکنان و اساتید صبح امروز 12 اردیبهشت ماه در سالن همایش مجتمع آموزشی امامزاده سیدعلی (ع ) شهر قم برگزار شد.
در این دوره از المپیاد که با حضور بیش از 100 نفر از برترین‌های دانشکده‌های علوم قرآنی سراسر کشور در بخش آقایان در حال برگزاری است، شرکت‌کنندگان در فضایی قرآنی و با حضور علاقه‌مندان به ساحت مقدس قرآن کریم به رقابت پرداختند.
این رقابت‌ها در بخش آقایان تا پایان امروز ادامه خواهد داشت و پس از مشخص شدن نفرات برتر و تجلیل از آن‌ها، این بخش به پایان خواهد رسید.
مسابقات بخش بانوان نیز از فردا با حضور 80 شرکت‌کننده در سه بخش حفظ، قرائت ترتیل و قرائت تحقیق آغاز و پس از برگزاری کلاس‌های آموزشی، در نهایت روز پنجشنبه، 16 اردیبهشت ماه با برگزاری مسابقات در این بخش و اعلام نفرات برتر به پایان خواهد رسید. 
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۱۳ - ۰۷:۵۶
0
0
برگزاری مسابقات قرآنی خیلی خوب است
captcha