کد خبر: 3494041
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۲

اعزام 8 هزار و 140مددجوی تحت حمایت کمیته امداد به اردوهای زیارتی و سیاحتی

گروه اجتماعی: مدیر امور فرهنگی و آموزش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان گفت: در یک سال گذشته بیش از 8 هزار و 140 مددجوی تحت حمایت این نهاد در استان اصفهان به اردوهای زیارتی سیاحتی اعزام شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، محمد میرزایی، مدیر امور فرهنگی و آموزش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان، اظهارکرد: 4900 نفر از مددجویان به مشهد مقدس اعزام شده‌اند.
وی افزود: همچنین در سال گذشته 85 نفر از مددجویان تحت حمایت با کمک خیرین و کمیته امداد به زیارت عتبات عالیات مشرف شدند.
مدیر امور فرهنگی و آموزش کمیته امداد استان اصفهان بیان کرد: اولویت شرکت در این اردوها با کسانی است که تا کنون از اردوهای زیارتی سیاحتی کمیته امداد استفاده نکرده و یا به لحاظ محرومیت و نیازمندی از دیگران وضعیت حادتری دارند و یا در ایجاد طرح‌های اشتغال و همچنین داشتن دانش آموز دارای استعداد درخشان، نمونه شناخته شده‌اند.
وی با بیان اینکه با برنامه ریزی های انجام شده در 6ماهه ابتدای سال جدید نیز 3 هزار نفراز افراد تحت حمایت این کمیته به اردوهای زیارتی مشهد مقدس اعزام می‌شوند، گفت: هزینه اعزام مددجویان به اردوهای زیارتی از محل کمک‌های خیرین و کمک‌های مردمی تأمین شده است.

captcha