کد خبر: 3494061
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹

اعلام فراخوان پژوهشی جامعةالقرآن با موضوع «تدوین متن خطابه‌خوانی»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به همت واحد پژوهشی جامعةالقرآن فراخوانی با موضوع «تدوین متن خطابه‌خوانی» ویژه خردسالان اعلام شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالفضل حکیمی، معاون پژوهش مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن و اهل‌البیت(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اعلام فراخوان با موضوع «تدوین متن خطابه‌خوانی» ویژه خردسالان گفت: در راستای پرورش و تربیت کودکان و نونهالان علاقه‌مند به ارائه معارف الهی در قالب سخنرانی و خطابه‌های کوتاه واحد پژوهش این مؤسسه اقدام به تدوین و نگارش کتابی با این موضوع کرده است.
وی ادامه داد: پژوهشگران و افراد و مربیانی که در زمینه نونهالان و تربیت مبلغان خردسال فعالیت کرده‌اند دعوت می‌شود که متن آثار ارسالیشان را در قالب فایل word به رایانامه دبیرخانه مرکزی به نشانی D.M@MJQ.IR ارسال کنند و یا به شماره ۰۲۵۳۷۸۳۱۹۰۰ داخلی ۱۱۹ فکس کنند.
حکیمی بیان کرد: لذا از تمامی علاقه‌مندان دعوت می‌شود که تا 10 خردادماه آثارشان را ارسال کنند تا پس از بررسی و نظارت کارشناسان واحد پژوهش و همکاری انتشارات مؤسسه، آثاری متنوع ویژه خطابه خردسالان تألیف و چاپ شود.
برای اطلاع از شرایط خطابه‌نویسی اینجا کلیک کنید.
برای دریافت لیست موضوعات خطابه‌های نونهالان اینجا کلیک کنند.
همچنین علاقه‌مندان می‌توانند نمونه‌های متن خطابه‌خوانی را اینجا دریافت کنند.
captcha