کد خبر: 3494678
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶
تذروی:

افراد توانمند و به‎دور از سلایق سیاسی و قومیتی به سمت‌های مدیریتی گمارده شوند

گروه اجتماعی: عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به جابجایی و تغییر مدیران در فارس گفت: مردم استان فارس انتظار دارند افراد توانمند، کارآمد و با تجربه و بدون در نظر گرفتن سلایق سیاسی و قومیتی انتخاب و به سمت‌های مدیریتی گمارده شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، محمدتقی تذروی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز در نطق پیش از دستور یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه علنی این شورا به جابجایی مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی اشاره کرد و گفت: در مدت مسئولیت استاندار فارس تاکنون شاهد جابجایی‌های بسیار مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی بوده‌ایم که امیدواریم این جابجایی‌ها در رشد استان فارس و کلان‌شهر شیراز تأثیرگذار باشد.
وی خطاب به استاندار فارس عنوان کرد: مردم استان فارس انتظار دارند افراد توانمند، کارآمد و با تجربه و بدون در نظر گرفتن سلایق سیاسی و قومیتی انتخاب و به سمت‌های مدیریتی گمارده شوند. این حق مردم است که بدانند مدیرانی که امروز در سطح شهر و استان قبول مسئولیت کرده‌اند دارای چه سابقه و چه پیشینه‌ای هستند؟ و چه خوب است که سوابق مدیریتی و اجرایی این عزیزان جهت اطلاع مردم در روزنامه‌های کثیرالانتشار چاپ شود تا مردم یقین حاصل کنند که مدیران با تجربه و کارآمدی به کار گماشته شده‌اند و شرط اول و مهم‌ترین معیار انتخاب آن‌ها همانا تخصص و کارآمدی بوده است.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن ایام هفته معلم گفت: معلمی تنها یک شغل نیست. معلمی و معلم بودن یک راه و یک روش برای زندگی است و معلم شخصی است که دلسوزانه و متعهدانه دست‌های کوچک فرزندان ما را می‌گیرد و او را با خوب و بد دنیا آشنا می‌کند.
وی افزود: معلم شخصی است که فلسفه زندگی را و راه موفقیت را و طریق انسانیت را به فرزندان ما آموزش می‌دهد و شایسته است که این قشر از جامعه به لحاظ مالی و تسهیلات رفاهی و معنوی تأمین باشند تا تمام انرژی خود را در جهت تربیت فرزندان کشور عزیزمان صرف کنند و از این مهم‌تر، نهادهای مرتبط با تربیت معلم باید تمام داشته‌های خود را به منظور تربیت معلمان متعهد و متخصص به کار گیرند تا معلمانی شایسته نام و عنوان معلمی به جامعه و نظام آموزشی تزریق کنند.
تذروی همچنین به روز جهانی کار و کارگر اشاره کرد و گفت: در دین اسلام حدیث در خصوص اهمیت کار و رسیدگی به حق و حقوق کارگر به فراوانی وجود دارد. کارگران بخش عظیمی از نیروی کار و چرخه تولید را در جامعه تشکیل می‌دهند و مطلوب است که رسیدگی به  احوالات و وضعیت زندگی و معیشت این قشر زحمتکش در رأس امور مجلس و دولت قرار بگیرد.
captcha