کد خبر: 3494830
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸

مراسم گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در کرج برگزار شد

گروه سیاسی: به مناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه، مراسم گرامیداشتی امروز 15اردیبهشت، در سپاه ناحیه امام سجاد(ع) کرج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام محمدجواد موحد، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز، 15اردیبهشت، در این مراسم که با حضور پایوران، مربیان عقیدتی سیاسی، بازنشستگان نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام سجاد(ع) کرج برگزارشد، با اشاره به تهاجم فرهنکی دشمنان اظهارکرد: امروز دشمن با تهاجم فرهنگی می‌خواهد جامعه و جوانان ما را از فرهنگ اسلامی دور کند.
وی با تاکید بر آگاه‌سازی مردم در این زمینه، گفت: یکی از برنامه‌های دشمنان تضعیف جایگاه خانواده در ایران اسلامی است و در این راستا باید همگان هوشیار باشند.
این مسئول با اشاره به نقش مربیان و معلمان در جامعه افزود: معلم و مربی فرهنگی باید با عمل خود، جوانان را به سوی دین فراخواند و آنان را از ناآگاهی برهاند.
موحد با اشاره به خصوصیات بارز و ارزشمند استاد شهید مرتضی مطهری بیان کرد: شهید بزرگوار مرتضی مطهری یک فرد مسئولیت‌پذیر بود که زندگی خود را وقف اسلام کرد و جان عزیز خویش را هم در راه مسئولیت خود فدا کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام جسن مجتبی(ع) البرز معنویت و اخلاص را از شاخصه‌های مهم شهید مطهری عنوان کرد و گفت: این عالم فرزانه از جمله عالمانی بود که با جامعیت خود افتخار شاگردی حضرت امام(ره) را داشت.
وی در پایان ابرازکرد: سالروز شهادت مروج اسلام ناب و مبارز خستگی ناپذیر با تفکرات التقاطی، استاد شهید مرتضی مطهری بهانه‌ای است تا دغدغه‌مندان عرصه فرهنگ و عقیده را به بازخوانی سیره علمی و عملی آن مجاهد فرا خواند تا با عمق بخشی و جهت دهی افکار بتوان رفتارهای صحیح اجتماعی را در فضای جامعه اسلامی نهادینه کرد.
captcha