به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امروز، 17 اردیبهشتماه، در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران با تبریک عید مبعث و اعیاد شعبانیه در پیش رو گفت: بعثت یک انگیزش، تحول حیات بعد از ممات و جهش بعد از رکود است که تزریق کننده حیات جدید به جان بشریت است؛ بعثت جریان نجات بشر و مقابله با جاهلیت مرگبار است، بعثت گستردگی سفره خلافت الهی است که در رأس آنها خاتم الانبیا(ص) است.
وی افزود: پیامبر اکرم(ص) در روز بعثت علم مبارزه با جاهلیت همه قرون را به اذن خداوند متعال به اهتزاز در آورد. همواره در طول تاریخ جریان طاغوت و جریان توحید وجود داشتهاند. در زمان پیامبر(ص) ابوسفیان، ابوجهل و ابولهب جرثومه جاهلیت بودند و امروز ما با جبهههای مختلف طاغوت مواجه هستیم و مجمع همه رذایل آمریکاست و لذا مقابله اسلام با استکبار امروز به سختترین شرایط خود رسیده است و استکبار امروز به علم و تکنیک مجهز است و حمل بار پیامبر(ص) بر دوش امت، امروز سختتر از زمان خود پیامبر(ص) است و به حکم اسلام ما هیچگاه با آمریکا امکان سازش نخواهیم داشت.
صدیقی با اشاره به هفته کارگر و هفته معلم گفت: خداوند نیز هیچگاه کار خود را تعطیل نمیکند و کارگر میتواند مظهر خدا باشد. کارگران ما در دوران اتقلاب و پس از آن امتحان خود را به خوبی پس دادهاند و برای پیروزی انقلاب خون دادند و برای تعطیلی شرکت نفت که برای به زانو در اوردن شاه لازم بود وارد صحنه شدند و امام خود را خشنود کردند.
وی اظهار کرد: در ابتدای انقلاب که چپیها دم از کارگران و حقوق آنها میزدند و میخواستند انقلاب الهی و دینی ما را شبیه انقلاب کارگری شوروی و چین نشان دهند کارگران ما در مقابل آنان ایستادند و در شرایط مختلف تحریم و تهدید پا پس نکشیدند.
خطیب جمعه تهران درباره قشر معلم گفت: حقوق معلمان با کار آنها تناسب ندارد اما آنها در تمام سالهای پس از انقلاب زحمت تربیت بچههای ما را برعهده داشتند و بازوی انقلاب و کشورهستند.
وی درباره انتظارات از دولت درباره معلمان و کارگران گفت: اول اینکه کرامت کارگران و معلمان باید در خور انسانهای مجاهد و رزمنده باشد و به این اندازه به آنان ارزش و بها داد. دومین انتظار از دولت آن است که دستمزد این اقشار بالا برود و میان درآمد و هزینه آنان توازنی برقرار شود تا در زندگی مشکلی نداشته باشند و با خیال راحت سر کار بروند.
صدیقی اضافه کرد: توقع سوم این است که باید برای کارگران و معلمان عرصه و فضا برای شکوفایی بوجود بیاید. این کارگران هستند که در خط مقدم جبهه اقتصاد مقاومتی حضور دارند؛ کارگران آماده تحقق این شعار هستند ولی این امر مدیریت و برنامهریزی صحیح را میطلبد.
وی با بیان اینکه ساختار و نظام آموزش و پرورش ما سوغاتی غرب است، گفت: کتابهای مدارس متناسب با نیازهای کشور نیست. کودکان ما باید با خدا، پیامبران و ائمه اطهار(ع) و سبک زندگی اسلامی در حوزههای مختلف آشنا شوند و به عنوان نمونه برای اصلاح الگوی مصرف باید از اموزش کودکان در مدارس شروع کرد.
صدیقی عنوان کرد: بچههای ما باید باید با جبهه و ارزش خون شهدا آشنا شوند. مسئله ولایت که اساس عظمت و اقتدار ماست باید به شیوههای هنرمندانه در کتابهای مدارس تشریح و تبیین شود. ما نیاز به یک تحول بنیادین در اموزش و پرورش و کارگاههای خود داریم تا در عرصه اقتصاد و فرهنگ توانایی مقابله با پنجههای پلید استکبار را داشته باشیم.
خظیب جمعه تهران با اشاره به دستاندازی آمریکا به اموال ایران گفت: امریکای قلدر غارتگر پست پلید با این کار روح برجام را زیر پاگذاشت و پول ملت ایران توسط دادگاههای آمریکا و با تأیید دولت آمریکا ضبط شد. خدای متعال وعده داده است که انقلاب ما پیروز است و آمریکا و جریان استکبار رو به اضمحلال است و حقوق خود را با اقتدار از حلقوم آمریکا بیرون خواهیم کشید.
صدیقی با اشاره به مسئله مقابله با گناه گفت: گناه آدم را ساقط میکند و گناه سیاست زده کردن جامعه اشد گناهان است که جامعه را قطبی میکند و وخحدت جامعه را خدشهدار مینماید، اما بعضی گناهان با وجود اینکه گناه صغیره هستند و بروز و ظهور دارند اصرار بر انجام آن نوعی لبیک گفتن به دشمنان است. البته بسیاری از افرادی که حجاب را رعایت نمیکنند خودشان از این کار خوششان نمیآید.
خطیب جمعه تهران خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در این جهت به صورت حساب شده انجام وظیفه میکند و از بانوان و دختران این کشور که حجاب را رعایت میکنند متشکریم. امیدواریم با همه گناهان به گونهای برخورد شود که معلوم گردد کشور ما، کشور قرآن، پیغمبر(ص)، امامان و ولایت است. تا خودمان درست نشویم مجاری تدبیری کشور نیز درست نمیشود.
بنابراین گزارش خطیب جمعه تهران در خطبه اول در ابتدا با بیان اینکه یکی از معضلات بشر، مشکل مرگ است، گفت: اگر کسی به آن روز فکر کند و بداند که زندگی گذراست فکر میکند چه کند که مرگ تلخی نداشته باشد و در این راه لباس تقوا میپوشد. تقوا چنین معجزهای دارد که هم زندگی را تسهیل میکند و هم مرگ را توام با سرور قرار میدهد.
صدیقی در ادامه مباحث خطبههای قبلی در مورد سوره حمد و تشریح آیه «مالک یوم الدین» گفت: امام علی(ع) در روایتی که از پیامبر نقل میکنند میفرمایند: یوم الدین، روز حساب است و میفرمایند پیامبر(ص) به ما فرمودند که میخواهید شما را با زیکتریم و احمقترین افراد آشنا و باخبر کنم؛ زیرکترین افراد، کسانی هستند که هر کار میکنند به عنوان ذخیره زندگی ابدی انجام میدهند و از خود حساب میکشند و احمقترین اشخاص نیز کسانی هستند که در هوای نفس از نفس خود تبعیت میکنند و با اینکه همیشه تحت حاکمیت نفس هستند از پروردگار، توقعات بیجا دارند.
وی افزود: در ادامه شخصی از امام علی(ع)سوال میکند اگر بخواهیم اهل منحلسبه باشیم چه باید بکنیم که حضرت پاسخ میدهند که وقتی روز را به شب رساندید از خود بپرسید این روزی بود که گذشت ودیگر برنمیگردد پس در این روز چه کار کردی؟.