کد خبر: 3495514
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹
حبیب‌زاده:

آمادگی اعزام تمام دانش‌آموزان کشور به مناطق دفاع مقدس را داریم

گروه اجتماعی: جانشین بسیج دانش‌آموزی کشور با تصریح اینکه هدف‌گذاري ما برای این اردوها اعزام يك ميليون و 20 هزار نفر است، افزود: ما آمادگی این را داریم که تمام دانش‌آموزان کشور را به مناطق دفاع مقدس اعزام کنیم.

قاسم حبیب‌زاده، جانشین بسیج دانش‌آموزی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان‌نور دانش‌آموزی عنوان کرد: بسیج دانش‌آموزی طی سال‌های اخیر، بزرگ‌ترین مانور فرهنگی کشور را اجرا می‌کند و آن هم هدف‌گذاری برای یک میلیون 20 هزار دانش‌آموز دبیرستانی است جهت اعزام به این اردوهاست.

اردوهای راهیان‌نور برای دانش‌آموزان کاملاً اختیاری است
وی با یادآوری اینکه اردوهای راهیان‌نور برای دانش‌آموزان کاملاً اختیاری است، افزود: ما دانش‌آموزان خود را با رضایت کامل خودشان و اخذ رضایت‌نامه از والدین آن‌ها به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌کنیم و هر دانش‌آموزی هم که تمایلی نداشته باشد، به این اردوها اعزام نمی‌شود.
جانشین بسیج دانش‌آموزی کشور با تصریح اینکه هدف‌گذاري ما برای این اردوها اعزام يك ميليون و 20 هزار نفر است،  افزود: البته به ميزاني که وزارت آموزش و پرورش کرده و دانش‌آموزان هم تمایل داشته باشند،‌این هدف محقق خواهد شد یعنی ما آمادگی این را داریم که تمام دانش‌آموزان کشور را به مناطق دفاع مقدس اعزام کنیم.

اعزام بیش از 600 هزار دانش‌آموز کشور به اردوهای راهیان نور

حبیب‌زاده از اعزام بیش از 600 هزار دانش‌آموز کشور در سال تحصیلی جاری به این اردوها خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی ما برای سال تحصیلی آینده بر مبنای تقویم سال تحصیلی است یعنی از مهرماه سال جاری اعزام‌های دوره جدید ما آغاز شده و تا شهریورماه سال 96 ادامه خواهد داشت.
captcha