کد خبر: 3496067
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷
قرائتی:

تدبر در آیات قرآن هدف اصلی برگزاری مسابقات قرآن باشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئيس دانشگاه پيام‌نور استان فارس با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن دانشجویی گفت: فهم، عمل و تدبير در آيات قرآن كريم بايد هدف اصلي برگزاري مسابقات قرآن كريم باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، عبدالرسول قرائتی، رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس در مراسم اختتامیه مرحله استانی بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت این دانشگاه با بيان اهميت، جايگاه و ارزش حافظان، قاريان و حاملان قرآن كريم، بر فهم، عمل و تدبير در آيات قرآن كريم به عنوان هدف اصلي برگزاري مسابقات قرآن كريم تأكيد كرد.
وي گفت: برگزاري مسابقات قرآن كريم نبايد جنبه نمادين، تشريفاتي و تشويقي داشته باشد، بلكه بايد هدف اصلي گسترش مفاهيم قرآن و تدبّر در معانى اين كتاب آسماني باشد تا از اين طريق بتوانيم امت اسلامي و بويژه جوانان را با معارف قرآني و اسلامي مانوس و آشنا كنيم .
رئيس دانشگاه پيام‌نور استان فارس در ادامه با اشاره به شعار سال (اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل ) و ضرورت برنامه‌ريزي و هماهنگي‌هاي لازم در جهت تحقق اين شعار از سوي مقام معظم رهبري، ابراز اميدواري كرد كه در سال جديد درس‌هاي حيات بخش قرآن كريم، كه همان درس ايثار،عزت اسلامي ، اخلاق ، كرامت و ايستادگي است با توجه بيشتري دنبال شود
قرائتی با تأكيد بر جايگاه، ارزش و الگو بودن حافظان، قاريان و حاملان قرآن كريم در جامعه افزود: چهره‌هاي قرآني از ارزش و جايگاه بالايي در جامعه برخوردارند و مسئولان و به‌ويژه رسانه‌ها بايد تمام تلاش خود را در جهت معرفي اين نخبگان ديني و فرهنگي به كار گيرند و از اين طريق به بسط و گسترش مفاهيم و معاني قرآني كمك كنند.
captcha