حدیثه مهدیان، حافظ شرکت کننده در بخش پنج جز سی و نهمین مسابقات مرحله شهرستانی اوقاف قم در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: حفاظ قرآن، با مرورهای مکرر آن به استفاده از قرآن و انس بیشتر با آن ترغیب میشوند.
مهدیان با بیان اینکه حافظ 7 جز از قرآن کریم است گفت: در کلاسهای حفظ قرآن و حدیث حرم مطهر حضرت معصومه مشغول به حفظ هستم که دارای سطح بالایی است.
این دانشجو رشته حقوق بیان کرد: از طریق آگهیهایی که در شهر قرار داده شده از برگزاری مسابقات مطلع شدم و از سطح مسابقات راضی هستم.
وی افزود: اولین باری است که در مسابقات سازمان اوقاف شرکت کرده ام و با توجه به اینکه سابقا در مسابقات حفظ دانشجویی شرکت کرده بودم به نظر می رسد هر دو دارای سطح خوبی باشند.
مهدیان اظهار داشت: از قران در زندگی بسیار استفاده میکنم و از تلاوت آیه «ان اکرمکم عندالله اتقیکم» بیشتر لذت میبرم و با آن مانوس هستم.
این حافظ قرآن در پایان گفت: هر کسی که بخواهد قدم در راه حفظ قرآن بگذارد اگر این کار را با علاقه انجام دهد قطعا موفق خواهد شد.