کد خبر: 3502381
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶
فردا محقق می‌شود؛

دیدار شهردار و ائمه جماعات تهران قبل از ماه رمضان

گروه جامعه: همایش سراسری علما و ائمه جماعات کلیه مساجد شهر تهران فردا با حضور قالیباف شهردار تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در آستانه آغاز ماه مبارک رمضان، همایش سراسری علما و ائمه جماعات کلیه مساجد شهر تهران، فردا سه‌شنبه 11 خرداد ماه با حضور محمد باقر قالیباف، شهردار تهران برگزار می‌شود.

در این همایش مسائل مربوط به مساجد شهر تهران با حضور مسئولان شهرداری و مساجد مورد بررسی قرار گرفته و نحوه اختصاص کمک‌ هزینه‌ها به مساجد شهر تهران اعلام می‌شود، این پول به عنوان کمک هزینه قبل از ماه مبارک رمضان در اختیار مسئولان مساجد قرار داده می‌شود تا نیازهای مساجد تأمین و برای پذیرایی از روزه‌داران آماده شوند.

به گزارش ایکنا، این مراسم سال گذشته با حضور هزار و 800 امام جماعت شهر تهران برگزار شده بود.

لازم به ذکر است، این مراسم ساعت 9:30 روز سه‌شنبه 11 خرداد ماه در مرکز همایش‌های شهید آوینی واقع در میدان راه ‌آهن، میدان بهمن، فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

captcha