کد خبر: 3503114
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵

همایش دانشجویان ایرانی خارج از کشور با موضوع «از اسلام تا اسلام» برگزار می‌شود

گروه دانشگاه: مسئول اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور از برگزاری همایش دانشجویان ایرانی خارج از کشور با موضوع «از اسلام تا اسلام» خبر داد.

محمدحسین حمزه، مسئول اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، بیان کرد: همایش دانشجویان ایرانی خارج از کشور در دهه اول مردادماه و بین سوم تا هشتم آن ماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: موضوع این همایش و شاخصه محوری آن بحث «از اسلام تا اسلام» است؛ اسلامی که هم‌اکنون در دنیا تبلیغ می‌شود و به‌عنوان یک گونه از اسلام در رسانه‌های مختلف در دنیا تبلیغ می‌شود و اسلامی که از سنت و سیره پیغمبر(ص) دریافت می‌شود و ما به آن قائل هستیم که به آن اسلام واقعی یا اسلام ناب می‌گوییم.

حمزه با بیان اینکه تنها چند روز است که این طرح نهایی شده، عنوان کرد: دو سه نفر از اساتید خارج از کشور ایرانی یا خارجی را برای حضور در این همایش دعوت خواهیم کرد. تعدادی از دوستان انجمن‌های اسلامی خارج از کشور خواهند بود و همچنین تعدادی از دانشجویان برتر که از نظر رزومه علمی و فرهنگی کارهای خوبی را انجام داده‌اند.

مسئول اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور گفت: افرای که ثبت نام می‌کنند در 15 شاخه یا عنوان می‌توانند مقاله یا شبه مقاله‌ای را بفرستند که ارزیابی و داوری می‌شود، این 15 موضوع به نوعی به تبیین چهره ایران و انقلاب باز می‌گردد؛ اسلام و تکفیری‌ها، اسلام و خشونت، دانشمندان مسلمان در معرفی چهره اسلام و نقش ایرانیان موفق در تبیین چهره ایران و غیره از دیگر محورها هستند.

وی در پایان یادآور شد: بر اساس فراخوانی که صورت می‌گیرد تعداد دقیق دانشجویان و اساتیدی که شرکت خواهند کرد مشخص می‌شود، البته طبق ظرفیت‌هایمان تقسیم‌بندی را انجام داده‌ایم و جمعیت کل برنامه در حدود 100 نفر خواهد بود.

captcha