کد خبر: 3504260
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵

بررسی عملکرد دو کمیسیون شورای توسعه در هیئت پایش

گروه فعالیت‌های قرآنی: در پنجمین و ششمین جلسه هیئت پایش و ارزیابی عملکرد کمیسیون‌ها و دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که بدون حضور دو نفر از دبیران کمیسیون‌ها تشکیل شد، گزارش عملکرد کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام سعید بهمنی، رئیس هیئت پایش و ارزیابی عملکرد کمیسیون‌ها و دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی از سال 88 تا 94 در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برگزاری جلسات پنجم و ششم این هیئت، در روز گذشته و یکشنبه هفته قبل،‌ گفت: در این جلسات که با حضور حمیدرضا کفاش، دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور، علی سرسرابی، عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی، لاله افتخاری و معاونین دبیرخانه شورای توسعه برگزار شد، گزارش دریافتی از عملکرد کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به اینکه در جلسات پایش به نوعی زمینه داوری فراهم می‌شود و گزارش‌های مصوب جلسه، احتمالاً پس از طرح و رسانه‌ای شدن، تأثیرات عاطفی و مانایی داشته و مبنای ارزیابی‌های آتی خواهد شد، لازم است مطالب با حضور حداکثری اعضای هیئت و با وزانت و وجاهت تشکیل شود و بر این اساس قرار شد جلسات با حضور دست کم نصف به‌علاوه یک اعضا رسمیت یابد.
بهمنی با اشاره به طراحی و تصویب کاربرگ‌های پایش و ارزیابی دبیرخانه کمیسیون‌ها و شورای توسعه فرهنگ قرآنی در جلسات گذشته هیئت عنوان کرد: این کاربرگ‌ها در پایان بهمن‌ماه گذشته برای کمیسیون‌ها ارسال شده بود که بر اساس آن، گزارش‌های دو کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور و کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور دریافت شده است.
رئیس هیئت پایش و ارزیابی عملکرد کمیسیون‌ها و دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در ادامه با اشاره به تأکید هیئت برای نظرخواهی از تعدادی از خدمات گیرندگان و ذی‌نفعان هر حوزه تخصصی از فعالیت کمیسیون‌های تخصصی گفت: به منظور امکان ارائه تحلیل جامع‌تر و واقعی‌تر از عملکرد هر کمیسیون در حوزه تخصصی راهکارهایی پیشنهاد شد و در نهایت قرار شد کاربرگی جهت نظرخواهی از اعضای کمیسیون‌ها در دبیرخانه آماده شده و برای آنها ارسال شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند نظر و نقدهای خود را از عملکرد کمیسیون‌های تخصصی شورای توسعه فرهنگ قرآنی به آدرس sh.q.nezarat@gmail.com ارسال کنند.
یادآور می‌شود، اعضای این هیئت در شش ماه گذشته با حکم محمدرضا مخبردزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی منصوب شده‌اند تا با رویکرد راهبردی و با حضور دبیران کمیسیون‌ها، معاونین دبیرخانه و در صورت لزوم سایر صاحب‌نظران، پایش و ارزیابی عملکرد کمیسیون‌های تخصصی شورا و دبیرخانه را ظرف چند ماه به پایان برسانند و فعالیت این هیئت حُسن مطلعی بر برنامه ملی پایش عملکرد قرآنی دستگاه‌ها و نهادهای کشور در سال 94 باشد.
همچنین جلسات اول تا چهارم این هیئت نیز در هفته‌های قبل برگزار شد که در آن شاخص‌های ارزیابی و فرم‌های گزارش‌دهی تعیین شد.
captcha