کد خبر: 3505035
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲

اهدای سه هزار جلد قرآن به مؤسسات و خانه‌های قرآن یزد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: سه هزار جلد قرآن کریم بین مؤسسات و خانه‌های قرآنی استان توزیع شد.

حجت‌الاسلام علی‌محمد رضایی، رئیس اداره قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، اظهار کرد: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان سه هزار جلد قرآن کریم در بین مؤسسات و خانه‌های قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان توزیع شد.

وی افزود: این تعداد قرآن کریم در قالب طرح نورباران و به همت خیر نیک اندیش محسن امتیازی آماده و در بین مؤسسات قرآنی، خانه‌های قرآن، جلسات قرآن و به خصوص در مناطق محروم توزیع شد.

حجت‌الاسلام رضایی ادامه داد: این خیر گرانقدر یزدی بیش از این نیز سه هزار جلد قرآن در قالب همین طرح به موسسات قرآنی، خانه‌های قرآن، جلسات قرآن اهدا کرده است.

وی ضمن دعوت از سایر خیران استان برای شرکت در این طرح قرآنی گفت: علاقه‌مندان و خیران نیک اندیش برای توسعه این طرح می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به حساب شماره ۸۸۸۸۸ نزد بانک ملی شعبه عظیم پور و یا حساب سیبا شماره ۰۱۰۸۳۶۲۹۶۱۰۰۸ به نام « انجمن خیران قرآنی» واریز کنند.

رئیس اداره قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد همچنین از آغاز طرح قرآنی «با قرآن در رمضان» در یزد خبر داد و تصریح کرد: برای ششمین سال متوالی مراسم ترتیل خوانی قرآن کریم با عنوان «با قرآن در رمضان» در شهرستان یزد آغاز شده که هر روز از ساعت ۱۷ الی ۱۸ با حضور مرتلین برتر استان در مهدیه یزد در حال برگزاری است.

وی گفت: این طرح قرآنی با حضور گسترده مردم شهرستان یزد برگزار و به صورت مستقیم از شبکه استانی مرکز یزد پخش می‌شود.

captcha